Списание за дизайн
Списание за дизайн
Учебен Център

STARLIT

Учебен Център Центърът за обучение Starlit е създаден, за да осигури тренировъчно изпълнение в релаксираща учебна среда за деца от 2 до 6 години. Децата в Хонконг учат под високо налягане. За да дадем възможност на формата и пространството чрез оформлението и да се поберат различни програми, ние прилагаме Плана на Древния Рим. Кръговите елементи са често срещани по протежение на излъчващите оръжия в рамките на разположението на осите, за да веригират класната стая и ателие между две отделни крила. Този учебен център е създаден да създава възхитителна атмосфера за учене с максимално пространство.

Име на проекта : STARLIT, Име на дизайнерите : Catherine Cheung, Име на клиента : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Учебен Център

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.