Списание за дизайн
Списание за дизайн
Учебен Център

STARLIT

Учебен Център Центърът за обучение Starlit е създаден, за да осигури тренировъчно изпълнение в релаксираща учебна среда за деца от 2 до 6 години. Децата в Хонконг учат под високо налягане. За да дадем възможност на формата и пространството чрез оформлението и да се поберат различни програми, ние прилагаме Плана на Древния Рим. Кръговите елементи са често срещани по протежение на излъчващите оръжия в рамките на разположението на осите, за да веригират класната стая и ателие между две отделни крила. Този учебен център е създаден да създава възхитителна атмосфера за учене с максимално пространство.

Име на проекта : STARLIT, Име на дизайнерите : Catherine Cheung, Име на клиента : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Учебен Център

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.