Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прасенцето

DEEPE

Прасенцето Обектът е прасенце. Уникалният външен вид във формата на герои съчетава скъпи, престижни бижута с любезна и мила форма и постоянното присъствие на членове на семейството, набирането на средства е много функционални свойства. Но най-забележителната функция на DeePee - всичко това в допълнение към стандартните функции отлично отговаря - е, че новата формулировка, уникално и допълващо контекстуализирано „бижу“ на всички изключителни дома.

Име на проекта : DEEPE, Име на дизайнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиента : Lima Home design studio.

DEEPE Прасенцето

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.