Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прасенцето

DEEPE

Прасенцето Обектът е прасенце. Уникалният външен вид във формата на герои съчетава скъпи, престижни бижута с любезна и мила форма и постоянното присъствие на членове на семейството, набирането на средства е много функционални свойства. Но най-забележителната функция на DeePee - всичко това в допълнение към стандартните функции отлично отговаря - е, че новата формулировка, уникално и допълващо контекстуализирано „бижу“ на всички изключителни дома.

Име на проекта : DEEPE, Име на дизайнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиента : Lima Home design studio.

DEEPE Прасенцето

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.