Списание за дизайн
Списание за дизайн
Hands Free Видео Телефон За Врати

Tiara

Hands Free Видео Телефон За Врати Tiara е проектирана в съответствие с хоризонталната и вертикалната употреба, в зависимост от ширината на мястото на използване. Естетичното качество на продукта може да се поддържа в хоризонтално и вертикално положение. Патентованото въртящо се устройство на 90 градуса, което е проектирано за 2,5 и 3,5 инчови монитори, осигурява лесно завъртане на монитора. Капаците могат да се отварят без използване на помощни апарати или сила чрез патентованата система за заключване. Сменяемите рамки и решетките за високоговорители осигуряват изненадващо естетическо въздействие.

Име на проекта : Tiara, Име на дизайнерите : RAHSAN AKIN, Име на клиента : NETELSAN.

Tiara Hands Free Видео Телефон За Врати

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.