Списание за дизайн
Списание за дизайн
Hands Free Видео Телефон За Врати

Tiara

Hands Free Видео Телефон За Врати Tiara е проектирана в съответствие с хоризонталната и вертикалната употреба, в зависимост от ширината на мястото на използване. Естетичното качество на продукта може да се поддържа в хоризонтално и вертикално положение. Патентованото въртящо се устройство на 90 градуса, което е проектирано за 2,5 и 3,5 инчови монитори, осигурява лесно завъртане на монитора. Капаците могат да се отварят без използване на помощни апарати или сила чрез патентованата система за заключване. Сменяемите рамки и решетките за високоговорители осигуряват изненадващо естетическо въздействие.

Име на проекта : Tiara, Име на дизайнерите : RAHSAN AKIN, Име на клиента : NETELSAN.

Tiara Hands Free Видео Телефон За Врати

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.