Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кухненските Аксесоари

KITCHEN TRAIN

Кухненските Аксесоари Използването на различни стилове на кухненски инструменти създава неестествена среда за готвене в допълнение към визуалната досада. Поставяйки го накратко, аз се опитах да направя унифициран набор от тези популярни кухненски аксесоари, често използвани във всички къщи. Този дизайн беше изцяло вдъхновен от креативността. "Обединена форма" и "Приятен външен вид" са две от неговите характеристики. Освен това, пазарът ще бъде приветстван заради иновативния си външен вид. Това ще бъде възможност за производителя и клиента, че 6 съдове се купуват в един пакет.

Име на проекта : KITCHEN TRAIN, Име на дизайнерите : Ahmad Abedini, Име на клиента : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Кухненските Аксесоари

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.