Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кухненските Аксесоари

KITCHEN TRAIN

Кухненските Аксесоари Използването на различни стилове на кухненски инструменти създава неестествена среда за готвене в допълнение към визуалната досада. Поставяйки го накратко, аз се опитах да направя унифициран набор от тези популярни кухненски аксесоари, често използвани във всички къщи. Този дизайн беше изцяло вдъхновен от креативността. "Обединена форма" и "Приятен външен вид" са две от неговите характеристики. Освен това, пазарът ще бъде приветстван заради иновативния си външен вид. Това ще бъде възможност за производителя и клиента, че 6 съдове се купуват в един пакет.

Име на проекта : KITCHEN TRAIN, Име на дизайнерите : Ahmad Abedini, Име на клиента : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Кухненските Аксесоари

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.