Списание за дизайн
Списание за дизайн
Канцеларските Материали

commod – Feines in Holz

Канцеларските Материали „Стока“ е специализирана в интериорни работи. Вярно на мотото „фини дървени стоки“, компанията реализира особено изключително ексклузивни жилищни проекти. Бланката трябваше да отговори на това твърдение. Намалено, но игриво оформление е реализирано, като се използва особено смесен цвят. Бланката отразява стила на фирмата, както и нейната идеология да използва само най-ценния материал: Хартията е изработена от 100 процента памук, пликовете от истински дървен фурнир. Визитките „въплъщават“ лозунга на компаниите, като създават триизмерна стая, съдържаща типични дървени изделия.

Име на проекта : commod – Feines in Holz, Име на дизайнерите : Jens Lattke, Име на клиента : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Канцеларските Материали

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.