Списание за дизайн
Списание за дизайн
Канцеларските Материали

commod – Feines in Holz

Канцеларските Материали „Стока“ е специализирана в интериорни работи. Вярно на мотото „фини дървени стоки“, компанията реализира особено изключително ексклузивни жилищни проекти. Бланката трябваше да отговори на това твърдение. Намалено, но игриво оформление е реализирано, като се използва особено смесен цвят. Бланката отразява стила на фирмата, както и нейната идеология да използва само най-ценния материал: Хартията е изработена от 100 процента памук, пликовете от истински дървен фурнир. Визитките „въплъщават“ лозунга на компаниите, като създават триизмерна стая, съдържаща типични дървени изделия.

Име на проекта : commod – Feines in Holz, Име на дизайнерите : Jens Lattke, Име на клиента : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Канцеларските Материали

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.