Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичност На Марката, Маркови Стратегии

babyfirst

Идентичност На Марката, Маркови Стратегии съвместно съвместно между чуждестранни и китайски предприятия, продаващи висококачествени вносни продукти за грижа за бебето за континенталния китайски пазар. дизайнът безпроблемно съчетава западни и китайски, съвременни и традиционни, културно и социално значими елементи. китайска традиция е да увивате нови родени в червен плат или дрехи, за да дадете късмет на бебето (червеното е цветът на късмета). биберонът е разпознаваем западно. този дизайн съобщава за стремеж към модерността, като същевременно спазва традициите. също така отчитаме как се ценят децата, като се има предвид политиката за едно дете в Китай.

Име на проекта : babyfirst, Име на дизайнерите : brian LAU lilian CHAN, Име на клиента : .

babyfirst Идентичност На Марката, Маркови Стратегии

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.