Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичност На Марката, Маркови Стратегии

babyfirst

Идентичност На Марката, Маркови Стратегии съвместно съвместно между чуждестранни и китайски предприятия, продаващи висококачествени вносни продукти за грижа за бебето за континенталния китайски пазар. дизайнът безпроблемно съчетава западни и китайски, съвременни и традиционни, културно и социално значими елементи. китайска традиция е да увивате нови родени в червен плат или дрехи, за да дадете късмет на бебето (червеното е цветът на късмета). биберонът е разпознаваем западно. този дизайн съобщава за стремеж към модерността, като същевременно спазва традициите. също така отчитаме как се ценят децата, като се има предвид политиката за едно дете в Китай.

Име на проекта : babyfirst, Име на дизайнерите : brian LAU lilian CHAN, Име на клиента : .

babyfirst Идентичност На Марката, Маркови Стратегии

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.