Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тв Висок Клас

La Torre

Тв Висок Клас В този дизайн няма преден капак, който да държи дисплея. Телевизорът се държи от задния шкаф, скрит зад панела на дисплея. Елоксалният тънък панел около дисплея се използва само за козметична илюзия. Поради всички тези причини единственият доминиращ елемент е дисплей за разлика от обикновената телевизионна форма. Айфеловата кула е източникът на вдъхновение за La Torre. Някои от основните прилики на тези двама са реформистите на своето време и имат еднакво странично мнение.

Име на проекта : La Torre, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

La Torre Тв Висок Клас

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.