Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тв Висок Клас

La Torre

Тв Висок Клас В този дизайн няма преден капак, който да държи дисплея. Телевизорът се държи от задния шкаф, скрит зад панела на дисплея. Елоксалният тънък панел около дисплея се използва само за козметична илюзия. Поради всички тези причини единственият доминиращ елемент е дисплей за разлика от обикновената телевизионна форма. Айфеловата кула е източникът на вдъхновение за La Torre. Някои от основните прилики на тези двама са реформистите на своето време и имат еднакво странично мнение.

Име на проекта : La Torre, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

La Torre Тв Висок Клас

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.