Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин За Младежка Модна Верига

Trend Platter

Магазин За Младежка Модна Верига Като ярка илюстрация на характеристиките на марката „разнообразие“ и „микс и съвпадение“, „Trend Platter“ разкрива акцента на марката чрез голямо разнообразие от модни дизайнерски стилове, вариращи от класически и реколта до модерни и минимални. Сводестият таван в черно представя модата по класически начин, докато шареният под придава винтидж вид. Бялата зона показва минималистична простота, докато модерната зона е изпълнена с хладните черни и метални цветове. Изработените по поръчка фонове от различни стилове са творчески подход за подчертаване на чертата на марката.

Име на проекта : Trend Platter, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : PMTD Ltd..

Trend Platter Магазин За Младежка Модна Верига

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.