Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин За Младежка Модна Верига

Trend Platter

Магазин За Младежка Модна Верига Като ярка илюстрация на характеристиките на марката „разнообразие“ и „микс и съвпадение“, „Trend Platter“ разкрива акцента на марката чрез голямо разнообразие от модни дизайнерски стилове, вариращи от класически и реколта до модерни и минимални. Сводестият таван в черно представя модата по класически начин, докато шареният под придава винтидж вид. Бялата зона показва минималистична простота, докато модерната зона е изпълнена с хладните черни и метални цветове. Изработените по поръчка фонове от различни стилове са творчески подход за подчертаване на чертата на марката.

Име на проекта : Trend Platter, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : PMTD Ltd..

Trend Platter Магазин За Младежка Модна Верига

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.