Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

Math Alive

Идентичността На Марката Динамичните графични мотиви обогатяват учебния ефект на математиката в смесената учебна среда. Параболичните графики от математиката вдъхновяват дизайна на логото. Буквата A и V са свързани с непрекъсната линия, демонстрираща взаимодействието между преподавател и ученик. Той предава посланието, че Math Alive насочва потребителите да станат фантастични деца по математика. Ключовите визуални елементи представляват трансформацията на абстрактни математически концепции в триизмерни графики. Предизвикателството беше да се балансира забавната и ангажираща обстановка за целевата аудитория с професионализма като марка за образователни технологии.

Колекция От Бижута

Biroi

Колекция От Бижута Biroi е 3D отпечатана серия бижута, която е вдъхновена от легендарния феникс на небето, който се хвърля в пламъците и се преражда от собствената си пепел. Динамичните линии, формиращи структурата, и моделът на Вороной, разпръснат по повърхността, символизират феникса, който се възражда от горящите пламъци и лети в небето. Моделът променя размера, за да тече по повърхността, придавайки усещане за динамика на структурата. Дизайнът, който показва присъствие като скулптура сам по себе си, дава на носителя смелостта да направи крачка напред, като извлече своята уникалност.

Изкуството

Supplement of Original

Изкуството Белите вени в речните камъни водят до произволни шарки по повърхностите. Изборът на определени речни камъни и тяхното подреждане превръща тези шарки в символи, под формата на латински букви. Ето как се създават думите и изреченията, когато камъните са в правилната позиция един до друг. Възникват езикът и общуването и техните знаци се превръщат в допълнение към това, което вече съществува.

Визуална Идентичност

Imagine

Визуална Идентичност Целта беше да се използват форми, цветове и дизайнерски техники, вдъхновени от йога пози. Елегантно проектиране на интериора и центъра, предлагащо на посетителите спокойно преживяване, за да обновят енергията си. Затова дизайнът на логото, онлайн медиите, графичните елементи и опаковката следваха златното съотношение, за да имат перфектна визуална идентичност, както се очакваше да помогне на посетителите на центъра да имат страхотно изживяване от комуникацията чрез изкуство и дизайн на центъра. Дизайнерът въплъти в дизайна преживяването на медитацията и йога.

Закачалка За Дрехи

Linap

Закачалка За Дрехи Тази елегантна закачалка за дрехи предоставя решения на някои от най-големите проблеми - трудността при поставяне на дрехи с тясна яка, трудността при окачване на бельо и издръжливостта. Вдъхновението за дизайна дойде от кламера, който е непрекъснат и издръжлив, а окончателното оформяне и избор на материал се дължи на решенията на тези проблеми. Резултатът е страхотен продукт, който улеснява ежедневието на крайния потребител, а също и приятен аксесоар за бутиков магазин.

Жилищната

House of Tubes

Жилищната Проектът е сливане на две сгради, изоставена от 70-те години със сградата от сегашната епоха и елементът, който е проектиран да ги обединява е басейнът. Това е проект, който има две основни приложения, първото като резиденция за 5-членно семейство, второто като музей на изкуствата, с широки площи и високи стени за повече от 300 души. Дизайнът копира задната планинска форма, емблематичната планина на града. Само 3 покрития със светли тонове са използвани в проекта, за да накарат пространствата да блестят през естествената светлина, която се проектира върху стените, подовете и таваните.