Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Ydin

Табуретка Ydin табуретка можете да монтирате сами, без да използвате специални инструменти, благодарение на проста система за заключване. Четирите еднакви крачета са поставени в определен ред и бетонната седалка, действаща като основен камък, поддържа всичко на мястото си. Краката са направени от дървен материал за скрап, идващ от производител на стълби, лесно се обработва с помощта на традиционните техники за дървообработка и накрая се смазва. Седалката е просто формована от устойчив с влакна UHP бетон. Само 5 разделими части, които да бъдат пакетирани плоско и готови за изпращане до крайни клиенти, е друг аргумент за устойчивост.

Количката С Охладено Сирене

Coq

Количката С Охладено Сирене Патрик Сарран създаде количката за сирене Coq през 2012 г. Странността на този подвижен артикул възбужда любопитството на вечерята, но не се заблуждавайте, това е преди всичко работещ инструмент. Това се постига с помощта на стилизирана лакова структура от бук, покрита с цилиндричен червен лак, който може да бъде окачен отстрани, за да разкрие асортимент от зрели сирена. Използвайки дръжката за преместване на количката, отваряне на кутията, плъзгане на дъската, за да направи място за чинията, завъртане на този диск, за да отрежете порции сирене, сервитьорът може да развие процеса в малко парче от изкуството за изпълнение.

Охладената Пустинна Количка

Sweet Kit

Охладената Пустинна Количка Тази мобилна витрина за сервиране на десерти в ресторанти е създадена през 2016 г. и е най-новото парче в гамата K. Дизайнът на Sweet-Kit отговаря на изискването за елегантност, маневреност, обем и прозрачност. Механизмът на отваряне се основава на пръстен, въртящ се около акрилен стъклен диск. Два формовани букови пръстена са въртящите се коловози, както и дръжките за отваряне на витрината и за придвижване на количката около ресторанта. Тези интегрирани функции помагат да настроите сцената за обслужване и да подчертаете показаните продукти.

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения

Herbal Tea Garden

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения Патрик Сарран създаде Билкова чайна градина като уникален предмет за Landmark Mandarin Oriental от Хонконг през 2014 г. Мениджърът по кетъринг искаше количка, на която да може да изпълни чайната церемония. Този дизайн отново използва кодовете, разработени от Патрик Сарран в неговите колички от серията K, включително количката за сирене KEZA и многофункционалната количка Km31, повлияна от китайската пейзажна живопис.

Количката За Шампанско

BOQ

Количката За Шампанско BOQ е количка за ледена баня за сервиране на шампанско на приемни. Изработена е от дърво, метал, смола и стъкло. Кръговата симетрия организира предметите и материалите като неразделна част от дизайна. Стандартните флейти се съхраняват в корол, с главата надолу, под поднос от бяла смола, защитени от прах и удари. Композицията, почти флорална, кани гостите да оформят кръг, за да опитат ценната напитка. Но на първо място, това е ефективен сценичен аксесоар за сервитьора.

Многоетажна Количка

Kali

Многоетажна Количка Тази стъпална количка е един от елементите на дизайнерската серия K за марката QUISO. Изработена е от красиво изработена масивна дървесина. Здравият и набит дизайн го прави идеален за сервиране на алкохол на масата в ресторанта. За безопасността и елегантността на услугата, чашите са окачени от възглавница, бутилките са обездвижени от неплъзгащо се покритие, индустриалните колела имат плавно и безшумно подвижно.