Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Мебели

ChuangHua Tracery

Комплект Мебели ChuangHua Tracery е подходящ за домашно деко, търговско пространство, хотел или студио, чиято същност е вдъхновена от ChuangHua, китайския модел прозоречни решетки. Използвайки технология за огъване на ламарина и покритие с прахово боядисване в ярък червеникав цвят, с чисто бяло, което просветли празничния му вид, като ги освободи от металическия образ на твърд, студен и тежък. Естетично прост чист и спретнат в конструктивната си форма дизайн, когато светлината преминава през шарката на лазерно рязане, сянката се проектира върху заобикалящата стена и пода, която показва поглед на красотата.

Образователна Учебна Играчка

GrowForest

Образователна Учебна Играчка Помощ на децата да разберат целите за устойчиво развитие на живота на сушата, опазването, опазването и възстановяването на горското стопанство. Модел на дървета, идентичен на домашните дървесни видове от акация, тамян кедър, точиги, тайванска ела, камфорно дърво и азиатска ела. Топло докосване на дървена текстура, уникален аромат на всеки дървесен вид и височина на терена за различни дървесни видове. Илюстрирана книга с разкази помага за дълбоко изкореняване на децата с концепцията за опазване на горите, научавайки разликите между дървесните видове в Тайван, привеждайки концепцията за опазване на горите с книгата с картинки.

Сватбен Параклис

Cloud of Luster

Сватбен Параклис Облакът на блясъка е сватбен параклис, разположен в зала за сватбена церемония в град Химеджи, Япония. Дизайнът се опитва да преведе съвременния дух на сватбената церемония във физическо пространство. Параклисът е цял бял, облачна форма, обвита почти изцяло в извито стъкло, което го отваря към заобикалящата градина и воден басейн. Колоните са топирани в хиперболичен капитал като глави, плавно свързващи ги с минималистичния таван. Цокълът на параклиса от страната на басейна е хиперболична крива, позволяваща на цялата структура да изглежда така, сякаш плава върху водата и подчертава нейната лекота.

Разпределящата Аптека

The Cutting Edge

Разпределящата Аптека Режещият ръб е аптека за разпределяне, свързана със съседната болница Daiichi в град Химеджи, Япония. В този тип аптеки клиентът няма директен достъп до продуктите, както при типа на дребно; по-скоро лекарствата му ще бъдат приготвени в задния двор от фармацевт след представяне на лекарско предписание. Тази нова сграда е проектирана да популяризира имиджа на болницата чрез въвеждане на високотехнологичен остър образ в съответствие с модерна медицинска технология. Това води до бяло минималистично, но напълно функционално пространство.

Флагманският Магазин

WADA Sports

Флагманският Магазин За да отбележи своята 30-годишнина, WADA Sports се премества в новопостроен централен и водещ магазин. Вътрешността на магазина има гигантска елиптична метална конструкция, поддържаща сградата. Под елиптичната структура ракетните продукти са подравнени в специално проектирано закрепване. Ракетите са подредени последователно и са лесни за вземане под ръка един по един. По-горе елиптичната форма се използва като показ на различни ценни винтидж и модерни ракети, събрани от цялата страна и превръщаща интериора на магазина в музей на ракета.

Офисът

The Duplicated Edge

Офисът Дублираният ръб е дизайн за сателитна подготвителна школа Toshin в Каваниши, Япония. Училището иска нов прием, консултации и конферентни помещения в тясна стая от 110 кв. М с нисък таван. Този дизайн предлага отворено пространство, белязано от остър триъгълен прием и информационен брояч, разделящ пространството на функционални единици. Броячът е покрит в бял метален лист с постепенно изкачване. Тази комбинация е дублирана от огледала в задния двор и отразяващи алуминиеви панели на тавана, разширяващи пространството в по-широки размери.