Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Predictive Solutions

Фирмената Идентичност Predictive Solutions е доставчик на софтуерни продукти за прогностична анализа. Продуктите на компанията се използват за прогнозиране чрез анализ на съществуващи данни. Марката на компанията - сектори от кръг - прилича на графики с пай-диаграми, а също така много стилизирано и опростено изображение на око в профил. Платформата на марката "хвърляща светлина" е двигател за цялата графика на марката. Както променящите се, абстрактни течни форми, така и опростените тематични илюстрации се използват като допълнителна графика в различни приложения.

Фирмената Идентичност

Glazov

Фирмената Идентичност Глазов е мебелна фабрика в едноименния град. Фабриката произвежда евтини мебели. Тъй като дизайнът на такива мебели е доста общ, беше решено концепцията за комуникация да се основава на оригиналните "дървени" 3D букви, а думите, съставени от такива букви, символизират мебелните комплекти. Буквите съставят думи "мебели", "спалня" и т.н. или имена на колекции, те са разположени така, че да приличат на мебелни елементи. Очертаните 3D букви са подобни на схемите за обзавеждане и могат да се използват на канцеларски материали или над фотографски фонове за идентификация на марката.

Мивка

Angle

Мивка В света има много умивалници с отличен дизайн. Но ние предлагаме да разгледаме това нещо от нов ъгъл. Искаме да дадем възможност да се насладите на процеса на използване на мивката и да скриете така необходимия, но неестетичен детайл като отвор за оттичане. „Ъгълът“ е лаконичният дизайн, в който са измислени всички детайли за удобна употреба и почистване. По време на използването му не наблюдавате отводнителния отвор, всичко изглежда така, сякаш водата просто изчезва. Този ефект, свързан с оптична илюзия, се постига чрез специално разположение на повърхностите на мивката.

Шрифт

Red Script Pro typeface

Шрифт Red Script Pro е уникален шрифт, вдъхновен от новите технологии и джаджи за алтернативни форми на комуникация, хармонично ни свързвайки с безплатните си писмени форми. Вдъхновен от iPad и проектиран в четки, той се изразява в уникален стил на писане. Съдържа английски, гръцки, както и кирилицата и поддържа над 70 езика.

Портативният Високоговорител

Ballo

Портативният Високоговорител Швейцарското студио за дизайн BERNHARD | BURKARD проектира уникален говорител за OYO. Формата на високоговорителя е перфектна сфера без реална стойка. Говорителят BALLO лежи, навива или увисва за 360 градусово музикално изживяване. Дизайнът следва принципите на минималистичния дизайн. Цветен колан слепи две полукълба. Той защитава високоговорителя и увеличава басовите тонове, когато лежите върху повърхност. Говорителят се предлага с вградена презареждаща се литиева батерия и е съвместим с повечето аудио устройства. 3,5-милиметровият жак е обикновен щепсел за слушалки. Високоговорителят BALLO се предлага в десет различни цвята.

Пръстен

Pollen

Пръстен Всяко парче е интерпретация на фрагмент от природата. Природата се превръща в претекст да даде живот на бижутата, играейки с текстурни светлини и сенки. Целта е да се осигури бижу с интерпретирани форми, тъй като природата би ги проектирала със своята чувствителност и чувственост. Всички парчета са ръчно изработени, за да подобрят текстурите и особеностите на бижуто. Стилът е чист, за да достигне до растителната субстанция. Резултатът дава парче едновременно уникално и безвременно дълбоко свързано с природата.