Списание за дизайн
Списание за дизайн
Растящата Лампа

BB Little Garden

Растящата Лампа Този проект предлага да се подкрепи тази нова употреба, които осигуряват по-пълно усещане за готвене. BB Little Garden е сияйна растяща лампа, която иска да посети мястото на ароматните растения вътре в кухнята. Това е обем с ясни линии, като истински минималистичен обект. Елегантният дизайн е специално проучен, за да се адаптира към разнообразни вътрешни условия и да придаде специална нотка на кухнята. BB Little Garden е рамка за растенията, чистата им линия ги увеличава и не нарушава четенето.

Дизайнерското Студио С Галерия

PARADOX HOUSE

Дизайнерското Студио С Галерия Парадокс Хаус, разделен на ниво ниво, превърнат в шикозно студио за мултимедиен дизайн, намира перфектния баланс между функционалност и стил, като същевременно отразява уникалния вкус и начин на живот на собственика му. Той създаде поразително студио за мултимедиен дизайн с изчистени ъглови линии, което показва видна жълто-оцветена стъклена кутия на мецанина. Геометричните форми и линии са модерни и вдъхновяващи, но изпълнени с вкус, за да осигурят уникално работно пространство.

Страничната Маса

una

Страничната Маса безпроблемната интеграция е същността на масата una. три кленови форми се събират, за да закрепят повърхност от закалено стъкло. продукт на интензивно обмисляне на материалите и техните възможности, здрав, но ефирен на външен вид и невероятно лек, не се очертава като въплъщение на баланса и изяществото.

Колекцията За Дамско Облекло

The Hostess

Колекцията За Дамско Облекло Дипломираната колекция на Дария Жилиева е за женствеността и мъжествеността, силата и крехкостта. Вдъхновението на колекцията идва от стара приказка от руската литература. Домакинята на Медната планина е вълшебен покровител на миньори от стара руска приказка. В тази колекция можете да видите красивия брак на прави линии, вдъхновен от миньорските униформи и изящните обеми на руската национална носия. Членове на екипа: Дария Жилиева (дизайнер), Анастасия Жилиева (асистент на дизайнера), Екатерина Анзилова (фотограф)

Учебен Център

STARLIT

Учебен Център Центърът за обучение Starlit е създаден, за да осигури тренировъчно изпълнение в релаксираща учебна среда за деца от 2 до 6 години. Децата в Хонконг учат под високо налягане. За да дадем възможност на формата и пространството чрез оформлението и да се поберат различни програми, ние прилагаме Плана на Древния Рим. Кръговите елементи са често срещани по протежение на излъчващите оръжия в рамките на разположението на осите, за да веригират класната стая и ателие между две отделни крила. Този учебен център е създаден да създава възхитителна атмосфера за учене с максимално пространство.

Comode

shark-commode

Comode Комод, обединен с отворен рафт, и това дава усещането за движение, а две части го правят по-стабилен. Използването на различни повърхности и различни цветове позволява да се създават различни настроения и може да бъде инсталиран сред различни интериори. Затвореният комод и отвореният рафт дава илюзията за живо същество.