Списание за дизайн
Списание за дизайн
Официален Магазин, Търговията На Дребно

Real Madrid Official Store

Официален Магазин, Търговията На Дребно Дизайнерската концепция на магазина се основава на преживяване в Сантяго Бернабеу, фокусирано върху пазаруването и създаването на впечатление. Това е концепция, която същевременно почита, възхвалява и обезсмъртява клуба, заявява, че постиженията са резултат от талант, усилия, борба, всеотдайност и решителност. Проектът включва концептуален дизайн и търговска реализация, брандиране, опаковане, графична линия и индустриален дизайн на мебели.

Конзолата

Qadem Hooks

Конзолата Qadem Hooks е произведение на изкуството с конзолна функция, вдъхновена от природата. Той е съставен от различни боядисани в зелено стари куки, които са били използвани заедно с Qadem (стара седалка от дърво муле) за транспортиране на пшеница от едно село в друго. със стъклен панел отгоре.

Контейнерът С Подправки

Ajorí

Контейнерът С Подправки Ajorí е креативно решение да организирате и съхранявате различни подправки, подправки и подправки, за да задоволите и приспособите различните кулинарни традиции на всяка страна. Елегантният му органичен дизайн го прави скулптурно парче, което се получава като отлично украшение, което да се отразява като начало на разговор около масата. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от кожата на чесъна, превръщайки се в уникално предложение за екопаковка. Ajorí е екологичен дизайн за планетата, вдъхновен от природата и направен изцяло от естествени материали.

Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.

Конзола

Mabrada

Конзола Уникална конзола, изработена от боядисано дърво с каменно покритие, показваща стара автентична кафемелачка, която се връща към османския период. Йордановски охладител за кафе (Mabrada) беше възпроизведен и изваян, за да стои като един от краката от противоположната страна на конзола, където седи мелницата, създавайки очарователно парче за фоайе или хол.

Пръстен

The Empress

Пръстен Фантастичен камък за красота - пироп - самата му същност носи величие и тържественост. Това е красотата и уникалността на камъка идентифицира изображението, което е предназначено бъдеща украса. Трябваше да се създаде уникална рамка за камък, която да го носи във въздуха. Камъкът беше издърпан отвъд неговия държащ метал. Тази формула чувствена страст и атрактивна сила. Важно беше да се запази класическата концепция, подкрепяща съвременното възприятие на бижутата.