Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалното Изкуство

Loving Nature

Визуалното Изкуство Да обичаш природата е проект на произведения на изкуството, които намекват за любов и уважение към природата, към всичко живо. На всяка картина Габриела Делгадо поставя специален акцент върху цвета, избирайки внимателно елементи, които се съчетават с хармония, за да се постигне пищно, но просто покритие. Изследването и нейната истинска любов към дизайна му придават интуитивна способност да създава живи цветни парчета с точкови елементи, вариращи от фантастичните до находчивите. Нейната култура и лични преживявания оформят композициите в уникални визуални разкази, които със сигурност ще разкрасят всяка атмосфера с природа и жизнерадост.

Адаптивни Бижута

Gravity

Адаптивни Бижута Докато в 21 век, използването на високи съвременни технологии, на нови материали или на изключително нови форми често е задължително да се правят иновации, Gravity доказва обратното. Gravity е колекция от адаптивни бижута, използващи само резба, много стара техника и гравитацията, неизчерпаем ресурс. Колекцията е съставена от голям брой сребърни или златни елементи, с различни дизайни. Всеки от тях може да бъде свързан с перли или камъни кичури и висулки. Колекцията представлява толкова безкрайност от различни бижута.

Лампа

Schon

Лампа Светлинните източници на тази уникална лампа са поставени в центъра на цялостната форма, така че тя осветява мек и равномерен източник на светлина. Светлите повърхности са отделими от основното тяло, така че простата форма на тялото с по-ниски части плюс спестяване на енергия чрез ниска консумация на електроенергия му придава допълнителна характеристика. Освен това докосващото се тяло за включване или изключване на светлината е друга модерна характеристика на тази уникална светлина. Изразяването води до разлики в осветлението и е проектирано осветлението на лампа. Повечето светлина от лампи, така че зрителят да не се възползва от светлината, ще замайва. Красиво за живеене.

Романът

180º North East

Романът „180º североизток“ е приключенски разказ от 90 000 думи. Разказва истинската история на пътуването на Даниел Къчър, извършено през Австралия, Азия, Канада и Скандинавия през есента на 2009 г., когато той е на 24. Интегриран в основния текст, който разказва историята на това, което е преживял и научил по време на пътуването , снимки, карти, изразителен текст и видео помагат да се потопи читателят в приключението и да даде по-добър усет на собственото лично преживяване на автора.

Прасенцето

DEEPE

Прасенцето Обектът е прасенце. Уникалният външен вид във формата на герои съчетава скъпи, престижни бижута с любезна и мила форма и постоянното присъствие на членове на семейството, набирането на средства е много функционални свойства. Но най-забележителната функция на DeePee - всичко това в допълнение към стандартните функции отлично отговаря - е, че новата формулировка, уникално и допълващо контекстуализирано „бижу“ на всички изключителни дома.

Държачът За Нож

Only Right Here

Държачът За Нож От XII в. Първите бикове на бикове са документирани като акт или публичен спектакъл. Днес събуждането на съзнанието у хората е симптом на цялостна глобална оценка, като участници от божествената природа, ние сме едно цяло. „Само тук“ символизира нова ера, в която ще настъпи изчезване на агресивни дейности, въплътени в това, което някога е било културен празник, и голямата еволюционна стъпка на хуманистично ниво.