Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът

Brockman

Офис Дизайнът Като инвестиционен посредник, базиран в търговията с добив, ефективността и производителността са ключови аспекти в бизнес рутината. Дизайнът първоначално е бил вдъхновен от природата. Друго вдъхновение, очевидно в дизайна, е акцентът върху геометрията. Тези ключови елементи бяха начело на дизайна и по този начин бяха визуално преведени чрез използване на геометрични и психологически разбирания за формата и пространството. Поддържайки престижа и репутацията на търговската сграда от световна класа, уникалната корпоративна сцена се ражда чрез използването на стъкло и стомана.

Масата

Minimum

Масата Много лек и прост в производството и транспортирането. Той е много функционален дизайн, въпреки че външно е много лек и уникален. Това устройство е напълно разглобена единица, която може да бъде разглобена и сглобена на всяко място. Дължината може да бъде комбинирана, тъй като може да бъде дървени метални крака, сглобени чрез металните конектори. Формата и цветът на краката могат да се изменят според изискванията.

Местата За Транзитни Ездачи

Door Stops

Местата За Транзитни Ездачи Door Stops е колаборация между дизайнери, художници, ездачи и жители на общността за запълване на пренебрегвани обществени пространства, като транзитни спирки и свободни партиди, с възможности за сядане, за да направи града по-приятно място да бъде. Създадени да осигурят по-безопасна и естетически приятна алтернатива на тази, която съществува в момента, частите са изпълнени с големи изложби на публично изкуство, поръчани от местни художници, което прави лесно разпознаваема, безопасна и приятна зона за чакане за ездачите.

Шкаф

Deco

Шкаф Един шкаф висеше над друг. Много уникален дизайн, който позволява на мебелите да не запълват пространството, тъй като кутиите не стоят на пода, а са окачени. Той е много удобен за използване, тъй като кутиите бяха разделени на групите и по този начин ще бъде много удобно за потребителя. Предлага се цветовата вариация на материалите.

Comode

dog-commode

Comode Този комод е подобен на куче отвън. Много е радостно, но в същото време е много функционално. В тази комода са разположени тринадесет кутии с различна големина. Тази комода се състои от три отделни части, които са свързани помежду си и образуват едно уникално нещо. Оригиналните крака дават илюзията за стоящо куче.

Cruiser Яхта

WAVE CATAMARAN

Cruiser Яхта Мислейки за морето като за свят в непрекъснато движение, ние приехме „вълната“ като символ на нея. Изхождайки от тази идея, ние моделирахме линиите на корпусите, които сякаш се пречупват, за да се преклонят. Вторият елемент в основата на идеята за проекта е концепцията за жизненото пространство, която искахме да очертаем в един вид приемственост между интериора и екстериора. Чрез големите стъклени прозорци получаваме почти 360 градусов изглед, което позволява визуална приемственост с вън. Не само, че през големите стъклени врати се отваря животът отвътре във външните пространства. Арх. Visintin / арх. Foytik