Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Jae Murphy

Фирмената Идентичност Използва се отрицателното пространство, защото прави зрителите любопитни и щом преживеят този момент Аха, мигновено го харесват и го запомнят. Марката на логото има инициали J, M, камерата и триножника, вградени в отрицателното пространство. Тъй като Джей Мърфи често фотографира деца, големите стълби, оформени по име и ниско разположената камера, предполагат, че децата са добре дошли. Чрез дизайна на корпоративната идентичност, идеята за отрицателно пространство от логото се доразвива. Той добавя ново измерение към всеки артикул и прави лозунга, Нечестият изглед на обикновеното, да бъде верен.

Брошката

The Sunshine

Брошката Характерна особеност на това бижу е, че тук се използва голям камък сложна форма, която е настроена на невидима (въздушна) рамка. Изгледът на бижутерийния дизайн отваря само камъни, скриващи технологията на сглобяване. Самият камък се държи от две, ненатрапчиви тела и тънка плоча, обсипана с диаманти. Тази плоча е в основата на всички брошки за носеща конструкция. Той държи и втория камък. Цялата композиция стана възможна след сложния основен шлифовъчен камък.

Двуместен

Mowraj

Двуместен Mowraj е двуместен, създаден да въплъщава духа на етнически египетски и готически стилове. Формата му е изведена от Нораг, египетската версия на върбовете за вършитба, променена така, че да олицетворява готическия усет, без да се компрометира етническата му предшестваща същност. Дизайнът е с черен лак, включващ етнически египетски ръчно изработени гравюри на ръцете и краката, както и богата кадифена тапицерия, аксесоар с болтове и дърпащи пръстени, придаващи средновековен хвърлен вид като готически вид.

Жилищната Къща

Tempo House

Жилищната Къща Този проект е цялостно обновяване на къща в колониален стил в един от най-очарователните квартали в Рио де Жанейро. Разположена на необикновен сайт, пълен с екзотични дървета и растения (оригинален ландшафтен план на известния ландшафтен архитект Бърл Маркс), основната цел беше да се интегрира външната градина с вътрешните пространства чрез отваряне на големи прозорци и врати. В декорацията има важни италиански и бразилски марки, а концепцията й е тя да бъде като платно, така че клиентът (колекционер на изкуства) да може да показва любимите си парчета.

Многофункционалният Конструктивен Комплект

JIX

Многофункционалният Конструктивен Комплект JIX е конструктивен комплект, създаден от базирания в Ню Йорк визуален художник и продуктов дизайнер Патрик Мартинес. Състои се от малки модулни елементи, които са специално проектирани, за да позволят да се свържат стандартни сламки за пиене, за да се създаде голямо разнообразие от конструкции. Съединителите JIX се предлагат в плоски решетки, които лесно се разцепват, пресичат и фиксират на място. С JIX можете да изградите всичко - от амбициозни структури с размери на стаите до сложни скулптури на плота, всички с помощта на JIX конектори и сламки за пиене.

Колекцията За Баня

CATINO

Колекцията За Баня CATINO се ражда от желанието да придаде форма на мисъл. Тази колекция предизвиква поезията на ежедневието чрез прости елементи, които преосмислят съществуващите архетипи на нашето въображение по съвременен начин. Той предполага връщане към среда на топлина и здравина, чрез използването на естествени дървесини, обработени от твърди и сглобени, за да останат вечни.