Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шезлонг

YO

Шезлонг YO следва ергономичните принципи за удобно сядане и чисти геометрични линии, които абстрактно формират буквите „YO“. Той създава контраст между масивна, „мъжка“ дървена конструкция и лека, прозрачна „женска“ композитна кърпа на седалката и гърба, изработена от 100% рециклиран материал. Напрежението на плата се постига чрез сплитане на влакна (т. Нар. „Корсет“). Шезлонгът се допълва от табуретка, която при завъртане на 90 ° става странична маса. Голяма гама от цветови възможности им позволява и двамата лесно да се вписват в интериори от различни стилове.

Напълно Автоматичната Машина За Чай

Tesera

Напълно Автоматичната Машина За Чай Напълно автоматичната Tesera опростява процеса на приготвяне на чай и задава атмосферен етап за приготвяне на чая. Разхлабеният чай се пълни в специални буркани, в които, по уникален начин, времето за варене, температурата на водата и количеството чай могат да се регулират индивидуално. Машината разпознава тези настройки и напълно приготвя перфектния чай напълно в камерата от прозрачно стъкло. След като чаят се излее, се извършва автоматичен процес на почистване. Интегрирана тава може да бъде извадена за сервиране и също така да се използва като малка печка. Независимо от това дали чаша или тенджера, вашият чай е перфектен.

Уелнес Центърът

Yoga Center

Уелнес Центърът Разположен в най-оживения квартал на Кувейт Сити, йога центърът е опит за съживяване на сутеренния етаж на Jassim Tower. Местоположението на проекта беше неортодоксално. Това обаче беше опит да се обслужват жени както в границите на града, така и от околните жилищни райони. Приемната зона в центъра се заключва както с шкафчетата, така и с офисната зона, което позволява плавен поток на членовете. След това зоната за шкафче се подравнява с зоната за измиване на краката, която сигнализира за „зона без обувки“. Оттам нататък е коридорът и читалнята, които водят до трите зали за йога.

Бистро

Ubon

Бистро Ubon е тайландско бистро, разположено в сърцето на град Кувейт. Той е с изглед към улицата Фахад Ал Салим, улица, която е много уважавана, тъй като е имала търговия през дните. Пространствената програма на това бистро изисква ефективен дизайн за всички кухненски, складови и тоалетни площи; позволявайки просторна зона за хранене. За да се постигне това, интериорът работи там, където да бъде интегриран със съществуващите структурни елементи по хармоничен начин.

Лампа

Tako

Лампа Тако (октопод на японски) е настолна лампа, вдъхновена от испанската кухня. Двете основи напомнят дървените чинии, където се сервира „pulpo a la gallega”, докато формата и еластичната лента предизвикват bento, традиционния японски обяд. Частите му са сглобени без винтове, което улеснява сглобяването им. Разфасоването на парчета също намалява разходите за опаковане и съхранение. Фугата на гъвкавия полипропенов абажур е скрита зад еластичната лента. Пробитите в основата и горните части дупки позволяват необходимия въздушен поток, за да се избегне прегряване.

Гривната

Fred

Гривната Има много различни видове гривни и бретончета: дизайнерски, златни, пластмасови, евтини и скъпи ... но красиви, каквито са, всички те винаги са просто и само гривни. Фред е нещо повече. Тези маншети в своята простота съживяват благородството на стари времена, но въпреки това са модерни. Те могат да се носят и на голи ръце, и на копринена блуза или черен пуловер и винаги ще добавят нотка на класа на лицето, което ги носи. Тези гривни са уникални, защото идват като двойка. Те са много леки, което прави носенето им незабравими. Ако ги носите, човек със сигурност ще бъде забелязан!