Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Уникален и игрив промоционален календар, разработен и произведен за сайта на портала, goo използва хартиени текстури и придава мисъл за функционалност. Това издание за 2013 г. е организатор на календар и график, превърнат в едно с място за писане в годишни планове и ежедневни графици. Плътно подбрана хартия за календара и евтина хартия, която е точно подходяща за изписване на бележки за организатора на графика, бяха внимателно подбрани и създаденият контраст се вписва като част от дизайна на календара. Добавената функция на органайзера за попълване на график го прави перфектен като удобен за употреба календар на бюрото.

Трапезарен Стол

'A' Back Windsor

Трапезарен Стол Масивна твърда дървесина, традиционна дограма и съвременни машини актуализират изящния стол Windsor. Предните крака преминават през седалката, за да станат царски стол, а задните крака достигат до гребена. С триангулация този силен дизайн пренастройва силите на компресия и напрежение до максимален визуален и физически ефект. Млечната боя или прозрачното маслено покритие поддържат устойчивата традиция на столовете Windsor.

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Twins

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги Концепцията на холна маса Twins е проста. Куха масичка за кафе съхранява две пълни дървени седалки вътре. Дясната и лявата повърхност на масата всъщност са капаци, които могат да се извадят от основното тяло на масата, за да се позволи извличането на седалките. Седалките имат сгъваеми крака, които трябва да се завъртят така, че да се постави стола в правилна позиция. След като столът или и двата стола са вън, капаците се връщат обратно на масата. Когато столовете са навън, масата също работи като огромно отделение за съхранение.

Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар По мода, подобна на калейдоскоп, това е календар с припокриващи се изрязани графики, изчертани с многоцветни шарки. Дизайнът му с цветни шарки, които могат да бъдат модифицирани и персонализирани чрез просто промяна на реда на листовете, изобразява творческите усещания на NTT COMWARE. Осигурено е достатъчно пространство за писане, а правилните редове отчитат функционалността, което го прави перфектен като календар на график, който бихте искали да използвате за украса на вашето лично пространство.

Столът В Хола

Cat's Cradle

Столът В Хола Цифри или влакна, актуална дилема в процеса на проектиране. Всички ние сме начинаещи, но някои от нас трябва да работят в това. Започващите дизайнери наблюдават всяка налична техника и научават някои. С времето (~ 10 000 часа) ние придобиваме улеснение (-и), които издигат / популяризират / персонализират / икономизират нашата игра. И така, очарован съм от сегашното очарование с медии, които предлагат, че най-основният градивен елемент на дизайна е цифрата, лесно контролирана. Цифрата не е единица, генерираща живот, а само закръгляне до най-малко общ знаменател, по-малък от влакното. Дизайнът е най-малко на парчета, цепки и фибри.

Разтегателен Диван

Umea

Разтегателен Диван Umea е много секси, визуално лек и елегантен разтегателен диван за настаняване до трима души и двама души в позиция за спане. Въпреки че хардуерът е класическата система за клик на клак, истинската иновация на това идва от сексапилните линии и контури, които правят това доста привлекателно парче мебели.