Списание за дизайн
Списание за дизайн
Винарната

Crombe 3.0

Винарната Целта на концепцията на магазина за винени магазини на Crombé беше клиентите да изпитат напълно нов начин на пазаруване. Основната идея беше да започнем от външния вид на склад, към който впоследствие добавихме светлина и финес. Въпреки че вината се представят в оригиналната си опаковка, чистите линии на металните рамки все още гарантират познатост и перспектива. Всяка бутилка виси в рамката с еднакъв наклон, в който щял да ги обслужва сомелиерът. На 12 м багажник се помещават шампанските и шкафчетата. На шкафче клиентите могат безопасно да съхраняват до 30 бутилки.

Молът

Fluxion

Молът Вдъхновението на тази програма идва от хълмове мравки, които имат уникална структура. Въпреки че вътрешната структура на мравуняците е много сложна, тя може да изгради огромно и подредено царство. Това показва, че архитектурната структура на него е изключително рационална. Междувременно вътрешността на изящни дъги от мравки хълмове изгражда внушителен дворец, който изглежда изключително изящен. Затова дизайнерът използва мъдростта на мравка за справка, за да изгради както художествено и добре изградено пространство, така и хълмове на мравки.

Изложбен Щанд

Onn Exhibition

Изложбен Щанд Onn е премиум ръчно изработен продукт, съчетаващ традициите с модерния дизайн чрез майстори на културните ценности. Материалите, цветовете и продуктите на Onn са вдъхновени от природата, която осветява традиционните герои с вкус на блясък. Изложбеният щанд е конструиран така, че да възпроизведе природна сцена, използвайки материали, които са комплиментирани заедно с продуктите, за да се превърне в само хармонизирано изкуство.

Изложбеният Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбеният Дизайн Мултимедийна изложба беше посветена на 20-годишнината от въвеждането на националните валутни латове. Целта на изложбата беше да представи рамката на триединството, на което се основава художественият проект, а именно банкнотите и монетите, авторите - 40 изключителни латвийски художници от различни творчески жанрове - и техните произведения на изкуството. Концепцията на изложбата произхожда от графит или олово, което е централната ос на молив, често средство за художници. Графитната структура послужи като централен дизайнерски елемент на изложението.

Търговското Пространство

De Kang Club

Търговското Пространство Dekang се намира в търговския център на Гуанджоу, Китай, е СПА и развлечение един от търговските проекти. Проектът е в дизайнерската концепция на "градския пейзаж" като основна улика за отговор на нуждите на съвременния градски живот.

Уелнес Центърът

Yoga Center

Уелнес Центърът Разположен в най-оживения квартал на Кувейт Сити, йога центърът е опит за съживяване на сутеренния етаж на Jassim Tower. Местоположението на проекта беше неортодоксално. Това обаче беше опит да се обслужват жени както в границите на града, така и от околните жилищни райони. Приемната зона в центъра се заключва както с шкафчетата, така и с офисната зона, което позволява плавен поток на членовете. След това зоната за шкафче се подравнява с зоната за измиване на краката, която сигнализира за „зона без обувки“. Оттам нататък е коридорът и читалнята, които водят до трите зали за йога.