Списание за дизайн
Списание за дизайн
Концепцията За Корпоративна Архитектура

ajando Next Level C R M

Концепцията За Корпоративна Архитектура Концепция на ajando Loft: Информацията е строителният материал на нашата Вселена. Създадено е много необичайно таванско помещение в пристанищния квартал Манхайм, Германия. Целият екип на Ajando ще живее и работи там от януари 2013 г. Архитектът Питър Стасек и офисът на архитекта на лофтверк, разположен в Карлсруе, стоят зад концепцията за корпоративна архитектура на таванското помещение. Той беше вдъхновен от квантовата физика на Уилър, архитектурата на Йозеф М. Хофман и, разбира се, информационната експертиза на аджандо: „Информацията прави световен кръг“. Текст на Илона Коглин свободен журналист

Градският Електротрик

Lecomotion

Градският Електротрик Екологично чист и иновативен, LECOMOTION E-trike е триколка с електрическа помощ, която е вдъхновена от вложени колички за пазаруване. E-трикове LECOMOTION са проектирани да работят като част от градска система за споделяне на велосипеди. Проектиран е също така да гнезди помежду си в линия за компактно съхранение и да улесни събирането и преместването на много хора едновременно чрез люлееща се задна врата и подвижен комплект коляно. Предоставя се помощ за педалиране. Можете да го използвате като нормален мотор, със или без поддържащата батерия. Товарът също позволява превоз на 2 деца или един възрастен.

Канцеларските Материали

commod – Feines in Holz

Канцеларските Материали „Стока“ е специализирана в интериорни работи. Вярно на мотото „фини дървени стоки“, компанията реализира особено изключително ексклузивни жилищни проекти. Бланката трябваше да отговори на това твърдение. Намалено, но игриво оформление е реализирано, като се използва особено смесен цвят. Бланката отразява стила на фирмата, както и нейната идеология да използва само най-ценния материал: Хартията е изработена от 100 процента памук, пликовете от истински дървен фурнир. Визитките „въплъщават“ лозунга на компаниите, като създават триизмерна стая, съдържаща типични дървени изделия.

Шредерът За Хартия

HandiShred

Шредерът За Хартия HandiShred е портативен ръчен шредер за хартия, не изисква външен източник на енергия. Той е проектиран малък и спретнат, така че можете да го поставите на бюрото си, вътре в чекмедже или куфарче, което може лесно да достъпва и раздробява важния ви документ по всяко време и навсякъде. Този удобен шредер работи чудесно за раздробяване на всякакви документи или разписки, за да се гарантира, че личната, поверителна и всяка лична информация се запазват по всяко време.

Таблицата За Взаимодействие

paintable

Таблицата За Взаимодействие Живописът е многофункционална маса за всеки, може да бъде обикновена маса, рисуваща маса или музикален инструмент. Можете да използвате различни видове цветове, за да рисувате върху повърхността на масата, за да създавате музика с вашите приятели или семейства, а повърхността ще прехвърли рисунката, за да се превърне в мелодия от цветни сензори. Има два начина на рисуване, креативно рисуване и рисуване с ноти, децата могат да нарисуват всичко, което искат, за да създадат произволна музика или да използват правилото, което ние проектираме, за да запълним цвят на конкретна позиция, за да направим детска рима.

За Свободното Чатене

USB Speaker and Mic

За Свободното Чатене DIXIX USB високоговорителите и микрофона са проектирани според функцията му. Микрофонният високоговорител е идеален за свободен разговор през интернет, микрофонът е точно обърнат към вас, за да предава ясно гласа си на получателя и говорителят ще предава гласа от човека, с когото общувате.