Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалният Конструктивен Комплект

JIX

Многофункционалният Конструктивен Комплект JIX е конструктивен комплект, създаден от базирания в Ню Йорк визуален художник и продуктов дизайнер Патрик Мартинес. Състои се от малки модулни елементи, които са специално проектирани, за да позволят да се свържат стандартни сламки за пиене, за да се създаде голямо разнообразие от конструкции. Съединителите JIX се предлагат в плоски решетки, които лесно се разцепват, пресичат и фиксират на място. С JIX можете да изградите всичко - от амбициозни структури с размери на стаите до сложни скулптури на плота, всички с помощта на JIX конектори и сламки за пиене.

Колекцията За Баня

CATINO

Колекцията За Баня CATINO се ражда от желанието да придаде форма на мисъл. Тази колекция предизвиква поезията на ежедневието чрез прости елементи, които преосмислят съществуващите архетипи на нашето въображение по съвременен начин. Той предполага връщане към среда на топлина и здравина, чрез използването на естествени дървесини, обработени от твърди и сглобени, за да останат вечни.

Мивка

Angle

Мивка В света има много умивалници с отличен дизайн. Но ние предлагаме да разгледаме това нещо от нов ъгъл. Искаме да дадем възможност да се насладите на процеса на използване на мивката и да скриете така необходимия, но неестетичен детайл като отвор за оттичане. „Ъгълът“ е лаконичният дизайн, в който са измислени всички детайли за удобна употреба и почистване. По време на използването му не наблюдавате отводнителния отвор, всичко изглежда така, сякаш водата просто изчезва. Този ефект, свързан с оптична илюзия, се постига чрез специално разположение на повърхностите на мивката.

Портативният Високоговорител

Ballo

Портативният Високоговорител Швейцарското студио за дизайн BERNHARD | BURKARD проектира уникален говорител за OYO. Формата на високоговорителя е перфектна сфера без реална стойка. Говорителят BALLO лежи, навива или увисва за 360 градусово музикално изживяване. Дизайнът следва принципите на минималистичния дизайн. Цветен колан слепи две полукълба. Той защитава високоговорителя и увеличава басовите тонове, когато лежите върху повърхност. Говорителят се предлага с вградена презареждаща се литиева батерия и е съвместим с повечето аудио устройства. 3,5-милиметровият жак е обикновен щепсел за слушалки. Високоговорителят BALLO се предлага в десет различни цвята.

Индивидуален Домашен Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Индивидуален Домашен Термостат Термостатът за смартфон представя минималистичен, елегантен дизайн, в разрез с традиционните дизайни на термостата. Полупрозрачният куб преминава от бял в цвят за миг. Всичко, което трябва да направите, е да приложите един от 5-те взаимозаменяеми цветни филма на гърба на устройството. Мек и лек, цветът носи деликатна нотка на оригиналност. Физическите взаимодействия са сведени до минимум. Простото докосване позволява да се променя температурата, докато всички останали контроли се правят от смартфона на потребителя. Екранът с E-мастило е избран заради своето несравнимо качество и минимална консумация на енергия.

Лампа

Schon

Лампа Светлинните източници на тази уникална лампа са поставени в центъра на цялостната форма, така че тя осветява мек и равномерен източник на светлина. Светлите повърхности са отделими от основното тяло, така че простата форма на тялото с по-ниски части плюс спестяване на енергия чрез ниска консумация на електроенергия му придава допълнителна характеристика. Освен това докосващото се тяло за включване или изключване на светлината е друга модерна характеристика на тази уникална светлина. Изразяването води до разлики в осветлението и е проектирано осветлението на лампа. Повечето светлина от лампи, така че зрителят да не се възползва от светлината, ще замайва. Красиво за живеене.