Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичка За Кафе

Sankao

Масичка За Кафе Масичка за кафе Sankao, "три лица" на японски, е елегантна мебел, предназначена да се превърне във важен характер на всяка модерна всекидневна. Sankao се основава на еволюционна концепция, която расте и се развива като живо същество. Изборът на материал може да бъде само масивна дървесина от устойчиви насаждения. Холна маса Sankao съчетава еднакво най-високата производствена технология с традиционното майсторство, което прави всяко парче уникално. Sankao се предлага в различни видове масивна дървесина като Iroko, дъб или ясен.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano разработва "невидими в ухото" слушалки, пригодени за млади потребители и подходящи за повече сценарии. Дизайнът се основава на оптимизиране на ушните данни на повече от 5000 потребители и накрая гарантира, че повечето уши ще бъдат удобни, когато ги носите, дори когато лежите на ваша страна. Повърхността на кутията за зареждане използва специална еластична кърпа, за да скрие индикаторната светлина чрез интегрираната технология за опаковане. Магнитното засмукване спомага за лесната работа. BT5.0 опростява работата, като същевременно поддържа бърза и стабилна връзка, а кодекът aptX осигурява по-високо качество на звука. IPX6 Водоустойчивост.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC е набор от истински безжични слушалки с активно шумопотискане, които биха могли ефективно да разрешат съществуващите проблеми с шума. Захранван от двоен флагман на Qualcomm bluetooth и цифров независим чипсет за активно шумопотискане, общото затихване на PaMu Quiet ANC може да достигне 40 dB, което би могло ефективно да намали вредите, причинени от шумове. Потребителите могат да превключват между функция за преминаване и активно шумопотискане според различни сценарии, независимо дали в ежедневния живот или бизнес поводи.

Осветителното Тяло

Khepri

Осветителното Тяло Khepri е подова лампа, а също и висулка, която е проектирана въз основа на древните египтяни Khepri, бога-скарабей на изгрева на сутрешното слънце и прераждането. Просто докоснете Khepri и светлината ще светне. От тъмнината към светлината, както винаги са вярвали древните египтяни. Разработен от еволюцията на формата на египетския скарабей, Khepri е оборудван с димируем светодиод, който се регулира от сензорен превключвател, който осигурява три настройки регулируема яркост с едно докосване.

Идентичност, Брандирането

Merlon Pub

Идентичност, Брандирането Проектът на Merlon Pub представлява цялостен брандинг и дизайн на идентичност на ново заведение за обществено хранене в Tvrda в Осиек, стария бароков център на града, построен през 18-ти век като част от голяма система от стратегически укрепени градове. В отбранителната архитектура името Мерлон означава солидни, изправени огради, предназначени да защитават наблюдателите и военните на върха на крепостта.

Опаковката

Oink

Опаковката За да се осигури пазарна видимост на клиента, беше избран закачлив външен вид и усещане. Този подход символизира всички качества на марката, оригинални, вкусни, традиционни и местни. Основната цел на използването на опаковки на нови продукти беше да представи на клиентите историята зад отглеждането на черни прасета и производството на традиционни месни деликатеси с най-високо качество. Създаден е набор от илюстрации в техника линогравюра, които показват майсторство. Самите илюстрации представят автентичност и подтикват клиента да се замисли за продуктите Oink, техния вкус и текстура.