Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Кафе

The Mood

Опаковката За Кафе Дизайнът представя пет различни ръчно рисувани, винтидж вдъхновени и леко реалистични маймунски лица, всяка от които представлява различно кафе от различен регион. На главата им стилна, класическа шапка. Лекото им изражение предизвиква любопитство. Тези маймуни дапер предполагат качество, ироничната им изтънченост е привлекателна за пиещите кафе, които се интересуват от сложни вкусови характеристики. Техните изрази игриво представят настроение, но също така намекват за ароматния профил на кафето, мек, силен, кисел или гладък. Дизайнът е прост, но същевременно фино умен, кафе за всяко настроение.

Коняк Чаша

30s

Коняк Чаша Работата е предназначена за пиене на коняк. Той е свободно издухан в стъклено студио. Това прави всяко стъклено парче индивидуално. Стъклото е лесно за хващане и изглежда интересно от всички ъгли. Формата на чашата отразява светлината от различни ъгли, добавяйки допълнително удоволствие към пиенето. Поради изравнената форма на чашата, можете да поставите чашата на масата, както желаете да почивате от всяка от нейните страни. Името и идеята на произведението празнуват стареенето на художника. Дизайнът отразява нюансите на стареене и призовава традицията на стареенето на коняк да се подобрява в качеството.

Пакетът За Грижа За Кожата

Bionyalux

Пакетът За Грижа За Кожата Концепцията за възстановяване на кожата в новите продукти за грижа за кожата съвпада с нулевата тежест от рециклирането на газове, опазването на околната среда и екологичната концепция. От характеристиките на продукта на ограничения срок на годност за 60-дневен хранителен клас на процеса на третиране на кожата за 30 дни, 30 и 60 са избрани като символ за визуално разпознаване на продукта и трите етапа на употреба, 1,2, 3 са интегрирани във визията.

Пакет Ориз

Songhua River

Пакет Ориз Songhua River Rice, е оризов продукт от висок клас в групата на SOURCEAGE Food Group. Тъй като традиционният китайски фестивал - пролетният фестивал наближава, те проектират чрез красиво опакован оризов продукт като подарък за клиентите на подаръците на пролетния фестивал, така че цялостният дизайн трябва да озвучи празничната атмосфера на пролетния фестивал, подчертавайки традиционните китайски културни елементи и благоприятно добро значение.

Монтажът На Скулптурата

Superegg

Монтажът На Скулптурата Superegg представлява бързото мултиплициране на кафе капсули за еднократна употреба, което символизира удобството на човека и неговото въздействие върху околната среда. Изглежда левитирана над земята, текстурираната геометрична форма на суперег, както е документирано от математика Габриел Ламе, е изпъстрена със случайни изхвърлени кафени капсули, подредени в перфектни линии. Висцералното преживяване ангажира зрителя от всички ъгли и разстояния. Над 3000 капсули бяха събрани чрез призив за действие в социалните медии и местната общност. Superegg позволява на зрителя да проучи отпадъците и да насърчи новите навици за рециклиране.

Подаръчен Комплект За Гурме Храна

Saintly Flavours

Подаръчен Комплект За Гурме Храна Saintly Flavors е комплект за подаръци с гурме храна, насочен към потребителите на магазини от висок клас. Следвайки тенденцията, в която храната и трапезарията са станали модерни, вдъхновението за проекта идва от тематичната мода Met Gala на католицизма през 2018 година. Джеръми Бонгу Канг се опита да създаде облик, който да привлича погледите на потребителите от най-високия клас, използвайки богато украсения и традиционен стил на офорт на илюстрации, за да представи богатата традиция на изкуството и висококачественото производство на храни в католическите манастири.