Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотографското Изкуство

Forgotten Paris

Фотографското Изкуство Забравеният Париж са черно-бели фотографии на старите метро на френската столица. Този дизайн е репертоар от места, които малко хора знаят, защото са незаконни и трудно достъпни. Матио Бувиер проучва тези опасни места от десет години, за да открие това забравено минало.

Пакетирани Коктейли

Boho Ras

Пакетирани Коктейли Boho Ras продава пакетирани коктейли, приготвени с най-добрите местни индийски спиртни напитки. Продуктът носи бохемска вибрация, която улавя нетрадиционния артистичен начин на живот, а визуалните изображения на продукта са абстрактното изобразяване на бръмчането, което потребителят получава след като изпие коктейла. Той перфектно е успял да постигне средната точка, където се срещат Global и Local, където те се сливат, за да образуват Glocal вибрация за продукта. Boho Ras продава чисти спиртни напитки в бутилки от 200 ml и пакетирани коктейли в бутилки от 200 ml и 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News е приложение за интервю за аудио информация. Той е вдъхновен от плоския дизайн на iOS apple с илюстрации, които илюстрират информационните блокове. Визуално фонът има електрически син цвят като мисия да изпъкне блоковете. Има много малко графични елементи, целта да направи приложението лесно за използване, без да разсейва потребителя или да го губи.

Опаковката За Корейска Здравословна Храна

Darin

Опаковката За Корейска Здравословна Храна Даринът е създаден, за да освободи съвременните хора от нежелание към традиционните здравословни хранителни продукти в Корея в обществото на умората, като се отличава с проста, графична яснота при доставянето на опаковки за чувствителността на съвременните хора, за разлика от неразрешените изображения, използвани от традиционните корейски магазини за здравословна храна , Всички дизайни са изработени от мотиви на кръвообращението, визуализиращи целта да осигурят жизненост и здраве на уморените 20-те и 30-те.

3D Анимацията

Alignment to Air

3D Анимацията Що се отнася до творческата анимация на буквите, Джин започва с азбуката А. И когато става въпрос за стъпката на концепцията, той се опита да види по-енергични настроения, отразяващи неговата философия, която е доста активна, но в същото време организираща. По пътя той излезе с противоречащите си думи, които напълно отстояват идеята му по някакъв начин, като подравняване към ефира, което е заглавието на този проект. Имайки това предвид, анимацията представя по-точни и деликатни моменти на първата дума. От друга страна, това завършва с доста гъвкава и хлабава вибрация, за да се прояви последната буква.

Уеб Дизайн И Ux

Si Me Quiero

Уеб Дизайн И Ux Уебсайтът Sí, Me Quiero е пространство, което помага да бъдеш себе си. За осъществяването на проекта трябваше да се проведат интервюта и да се проучи социалният и културен контекст във връзка с жените; нейната проекция в обществото и със себе си. Беше заключено, че мрежата ще бъде съпровод и ще бъде осъществена с подход за подпомагане на любовта към себе си. В дизайна се отразява простотата с неутрални тонове, използващи червени контрасти, за да привлекат вниманието към определени действия, цветове на марката на книгата, публикувана от клиента. Вдъхновението идва от изкуството на конструктивизма.