Списание за дизайн
Списание за дизайн
Купа За Маслини

Oli

Купа За Маслини OLI, визуално минималистичен обект, е замислен въз основа на неговата функция, идеята за скриване на ямите, произтичащи от конкретна нужда. Последва наблюдения на различни ситуации, грозотата на ямите и необходимостта да се подобри красотата на маслината. Като опаковка с двойно предназначение, Oli е създаден така, че веднъж отворена да подчертае фактора на изненадата. Дизайнерът беше вдъхновен от формата на маслината и нейната простота. Изборът на порцелан е свързан със стойността на самия материал и неговата използваемост.

Име на проекта : Oli, Име на дизайнерите : Miguel Pinto Félix, Име на клиента : MPFXDESIGN.

Oli Купа За Маслини

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.