Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложението За Гледане

TTMM for Fitbit

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 21 часовника, посветени на смарт часовниците Fitbit Versa и Fitbit Ionic. Лицата на часовника имат настройки за усложнения само с просто докосване на екрана. Това ги прави много бързи и лесни за персонализиране на цвят, предварително зададени дизайн и усложнения спрямо потребителските предпочитания. Вдъхновява се с филми като Blade Runner и сериали Twin Peaks.

Приложения За Часовници

TTMM

Приложения За Часовници TTMM е колекция от часовници за смарт часовници Pebble Time и Pebble Time Round. Тук ще намерите две приложения (както за Android, така и за iOS платформа) с 50 и 18 модела в над 600 цветови вариации. TTMM е проста, минимална и естетична комбинация от цифри и абстрактна инфографика. Сега можете да изберете своя стил на време, когато пожелаете.

Етикетите За Вино

KannuNaUm

Етикетите За Вино Дизайнът на етикетите за вино KannuNaUm се характеризира със своя изискан и минимален стил, получен чрез търсене на символи, които могат да представят тяхната история. Територията, културата и страстта на лозарите от Земята на дълголетието са кондензирани в тези два координирани етикета. Всичко е подобрено от дизайна на столетницата лоза, която е направена с техниката на златото, излято в 3D. Иконографски дизайн, който представя историята на тези вина, а заедно с тях и историята на земята, от която се ражда, Оглиастра, Земята на столетниците в Сардиния.

Дизайнът На Етикетите За Вино

I Classici Cherchi

Дизайнът На Етикетите За Вино За историческа винарна в Сардиния от 1970 г. насам е проектиран рестайлингът на етикети за линията вина The Classics. Проучването на новите етикети искаше да запази връзката с традицията, която компанията преследва. За разлика от предишните етикети, той работеше, за да придаде нотка на елегантност, която е добре съчетана с високото качество на вината. За етикетите се работи с брайловата техника, която носи елегантност и стил, без да тежи. Цветарният модел се основава на графично изработване на модел на близката църква Санта Кроче в Усини, което е и логото на компанията.

Етикетът За Вино

Guapos

Етикетът За Вино Дизайнът цели сливането между модерния дизайн и нордичните тенденции в изкуството, изобразявайки страната на произход на виното. Всяко отрязване на ръба представлява надморската височина, на която расте всяко лозе, и съответния цвят за сорта грозде. Когато всички бутилки са подравнени наред, той образува формите на пейзажите на север от Португалия, региона, който ражда това вино.

Реставрацията На Стари Замъци

Timeless

Реставрацията На Стари Замъци Собственикът купи Crawfordton House в Шотландия през април 2013 г., като се стреми да възстанови оригиналния вкус на древното шотландско благородство и съвместим със съвременния живот. Характеристиките и историческите находища на древния замък са запазени с оригинален привкус. Дизайнерската естетика и регионалната култура от различни векове се сблъскват с художествени искри в едно и също пространство.