Списание за дизайн
Списание за дизайн
Болница

Warm Transparency

Болница Обикновено болницата обикновено е пространство с лош естествен цвят или материал поради изкуствена структура, за да подобри функционалността и ефективността. Следователно пациентите смятат, че се отделят от ежедневието си. Трябва да се вземе предвид удобната среда, в която пациентите могат да прекарват и да се освобождават от стрес. TSC архитектите осигуряват отворено и удобно пространство, като задават отворено таванско пространство във формата на Г и големите стрехи, като използват много дървен материал. Топлата прозрачност на тази архитектура свързва хората и медицинските служби.

Жилищният Дом

Slabs House

Жилищният Дом Къщата на плочите е проектирана за съпоставяне на строителни материали, съчетаващи дърво, бетон и стомана. Дизайнът е едновременно хипер модерен, но дискретен. Огромните прозорци са непосредствена фокусна точка, но те са защитени от атмосферните условия и гледката към улицата от бетонни плочи. Градините се отличават силно в имота, както на нивото на земята, така и на първия етаж, което позволява на жителите да се чувстват свързани с природата, докато взаимодействат с имота, създавайки уникален поток, докато човек се движи от входа на жилищните зони.

Къща

VH Green

Къща Къщата е зелено и в равнинен, и в стереоскопичен план, което създава добра среда както за жителите, така и за града. В слънчевия азиатски регион Breeze Soleil, използвайки това зелено, е много ефективен начин на мислене. Може да се получи не само функцията на сенника през лятото, но и защитата на личния живот, избягването от уличния шум и охлаждащия ефект чрез автоматично напояване.

Църква

Mary Help of Christian Church

Църква Като се има предвид разширяването на католическата общност и увеличаването на туризма на остров Самуи, Суратхани. Екстериорът на църквата Mary Help of Christian е проектиран в комбинирана форма на молещи се ръце, ъглови крила и лъчи на Светия Дух. Вътрешно пространство, сигурност, както в майчината утроба. Чрез използването на дългата и тясна светлинна кухина и голяма лека изолация бетонно крило, преминаващо през леката празнина, са изградени, за да създадат сянка, която продължава да се променя с времето, но запазва вътрешния комфорт. Минимизирайте символичната украса и използването на естествен материал като смирено спокойствие, докато се молите.

Жилищният Дом

Abstract House

Жилищният Дом Резиденцията използва модерна естетика, като запазва централен двор, който предизвиква традиционната кувейтска практика при изграждането на къщи. Тук резиденцията има право да признае и минало, и настояще, без сблъсък. Водната функция в стъпалата на главната врата се извежда навън, стъклото от пода до тавана помага да се поддържат пространствата по-отворени, което позволява на потребителите да преминават между вън и вътре, минало и настояще, без усилие.

Ресторант

Chuans Kitchen II

Ресторант Chuan’s Kitchen II, който взема като средство за производство на черен фаянс и изкопаните почвени материали от строителството на метрото на Sichuan Yingjing, е експериментален ресторант, изграден върху съвременния експеримент на традиционното народно изкуство. Пробивайки границата на материалите и изследвайки съвременната форма на традиционното народно изкуство, Infinity Mind извади уплътненията, изхвърлени след процеса на изстрелване на черния керамичен посуд на Yingjing, и ги използва като основен елемент за декорация в кухнята на Chuan II.