Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Tei

Жилищната Къща Фактът, че комфортният живот след пенсионирането, който оползотворява по-голямата част от помещенията на хълма, се реализира чрез постоянен дизайн по обичайния начин. Да приемате богата среда. Но този път не е вилна архитектура, а лично жилище. Тогава първо започнахме да създаваме структура въз основа на това, че тя е в състояние да прекарва обичайния живот удобно, без необоснованост в целия план.

Вътрешни Общи Части

Highpark Suites

Вътрешни Общи Части Общите райони на Highpark Suites изследват безпроблемната интеграция на градския Gen-Y начин на живот със зеления живот, бизнеса, свободното време и общността. От фоайе за уау-фактор до скулптурни небесни кортове, функционални зали и забавни зали за срещи, тези зони за удобство са предназначени за жителите да използват като разширение на домовете си. Вдъхновен от безпроблемния вътрешен живот на открито, гъвкавостта, интерактивните моменти и палитрата от градски цветове и текстури, MIL Design избута границите, за да създаде уникална, устойчива и холистична общност, където всяко пространство има предвид жителите и тропическата среда

Книжарница, Търговски Център

Jiuwu Culture City , Shenyang

Книжарница, Търговски Център На Jato Design беше възложено задачата да превърне традиционната книжарница в динамично, многопосочно пространство - да бъде не само търговски център, но и културен център за събития, вдъхновени от книги и други. Centrepice е пространството „герой“, където посетителите се преместват в по-светла среда с облечена дървесина, подобрена с драматични дизайни. Какаоните, подобни на фенер, висят от тавана, докато стълбищата служат за общи пространства, които насърчават посетителите да се задържат и да четат, докато седят на стъпалата.

Хотелският Интериорен Дизайн

Stories Container

Хотелският Интериорен Дизайн Контейнерът превозва товари до места. Хотелът предлага места за почивка на пътниците. Преходното място за почивка е това, което имат общо. Ето защо използвайте "контейнера" като концепция за хотел. Хотелът е не само място за почивка, но и пространство с индивидуалност. Всяка стая има своя израз и индивидуалност. Ето защо създайте осем различни апартамента като следващите: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey и Ballerina. Stable House е не само място за почивка, но и станция за доставка за вашия дух.

Офис Дизайнът На Интериора

Yuli Design Studio

Офис Дизайнът На Интериора Винаги има твърде много разхвърлени табели във вертикални, хоризонтални и странични посоки по улиците, които блокират истинската архитектурна граница. Това настоява да помислите как да предефинирате табелите с табели, за да подобрите и надстроите ефектите, донесени от такива декоративни изделия на открито. Точката на дизайна на интериора е да разложи предишното оформление. Въвежда се естествено осветление. Таванско помещение е изградено от повишено пространство. Там, където бяха променени стълбите. Промяната на мястото, където стълбите са били, намалява времето на вертикални движения. Това създава нова възможност извън старите граници.

Фризьорският Салон

Taipei Eros

Фризьорският Салон Фризьорските салони се основават на геометрията на черните, белите и сивите цветове. Жестовете на подстригването на косата се превеждат в масата на скулптурните образувания. Триъгълният мотив оформя функционалните кубчета и равнини от тавана до пода чрез действията на набиване, рязане и шиене. Светлинните пръти, вградени в разделителните линии, допринасят за множество осветителни колани, служещи като допълнително осветление, докато решават състоянието на спуснатия таван. Те се простират и меандрират с отражението на голямото огледало, като се движат свободно между равнините и триизмерността.