Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Shuimolanting

Търговският Център Китайският стил на този случай възприема тъмния кафе-червен смлян камък на пазара и заготовката на естественото осветление на пода на прозореца, образувайки контраст между светлината и сянката, виртуалното и истинското. Виртуалните и алуминиеви решетки от дърво, парчетата от меден арт лотос на парцела на водата и живописната инсталация на китайската структура в зоната за почивка е точка на „мастилената орхидея съд“; случай. По-специално, използването на нови материали от едра шарка, като цяло подчертава необикновено, но също така гениално намалява цената на повърхността.

Шоурумът За Баня

Agape

Шоурумът За Баня За да се разграничим от обикновеното изложбено пространство, ние определяме това пространство като фон, който може да подчертае красотата на стоката. Чрез това определение искаме да създадем времеви етап, в който стоката да може да свети спонтанно. Също така създаваме времева ос, за да покажем всеки продукт, показан в това пространство, е направен от различно време.

Международното Училище

Gearing

Международното Училище Концептуалната форма на кръг на Международната школа на Дебрецен символизира защита, единство и общност. Различните функции изглеждат като свързани зъбни колела, павилиони върху низ, подредени върху дъга. Раздробяването на пространството създава разнообразни пространства в общността между класните стаи. Новото космическо преживяване и постоянното присъствие на природата помагат на учениците в творческото мислене и изявяване на техните идеи. Пътеките, водещи към крайпътните образователни градини и гората, завършват концепцията на кръга, създавайки вълнуващ преход между изградената и естествената среда.

Частната Резиденция

House L019

Частната Резиденция В цялата къща беше използван прост, но изискан концепт за материали и цветове. Бели стени, дървени дъбови подове и местен варовик за бани и комини. Прецизно изработеният детайл създава атмосфера на чувствителен лукс. Точно съставените гледки определят свободно плаващото Ж-образно пространство.

Офисът

Studio Atelier11

Офисът Сградата се основаваше на „триъгълник“ с най-силното визуално изображение на оригиналната геометрична форма. Ако погледнете надолу от високо място, можете да видите общо пет различни триъгълника Комбинацията от триъгълници с различни размери означава, че "човек" и "природа" играят роля като място, където се срещат.

Жилищната Къща

Tei

Жилищната Къща Фактът, че комфортният живот след пенсионирането, който оползотворява по-голямата част от помещенията на хълма, се реализира чрез постоянен дизайн по обичайния начин. Да приемате богата среда. Но този път не е вилна архитектура, а лично жилище. Тогава първо започнахме да създаваме структура въз основа на това, че тя е в състояние да прекарва обичайния живот удобно, без необоснованост в целия план.