Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният Дом

Abstract House

Жилищният Дом Резиденцията използва модерна естетика, като запазва централен двор, който предизвиква традиционната кувейтска практика при изграждането на къщи. Тук резиденцията има право да признае и минало, и настояще, без сблъсък. Водната функция в стъпалата на главната врата се извежда навън, стъклото от пода до тавана помага да се поддържат пространствата по-отворени, което позволява на потребителите да преминават между вън и вътре, минало и настояще, без усилие.

Ресторант

Chuans Kitchen II

Ресторант Chuan’s Kitchen II, който взема като средство за производство на черен фаянс и изкопаните почвени материали от строителството на метрото на Sichuan Yingjing, е експериментален ресторант, изграден върху съвременния експеримент на традиционното народно изкуство. Пробивайки границата на материалите и изследвайки съвременната форма на традиционното народно изкуство, Infinity Mind извади уплътненията, изхвърлени след процеса на изстрелване на черния керамичен посуд на Yingjing, и ги използва като основен елемент за декорация в кухнята на Chuan II.

Кафенето

Hunters Roots

Кафенето В отговор на кратко за модерна, чиста естетика, е създаден интериор, вдъхновен от дървени каси за плодове, използвани в абстрактна форма. Сандъците изпълват пространствата, създавайки потапяща, почти пещерна скулптурна форма, но все пак такава, която е произведена от прости и прави геометрични фигури. Резултатът е чисто и контролирано пространствено изживяване. Умният дизайн също така увеличава ограниченото пространство, като превръща практическите тела в декоративни функции. Осветлението, шкафовете и рафтовете допринасят за дизайнерската концепция и скулптурната визуалност.

Сервизът

Miyajima Insurance

Сервизът Концепцията на проекта е "да се свърже офисът с града", възползвайки се от околната среда. Сайтът се намира на мястото, където прави преглед на града. За да се постигне това, е прието пространство с форма на тунел, което преминава от входната врата до края на офис пространството. Линията на дървения таван и черната празнина, на която са монтирани светлини и климатични тела, подчертават посоката към града.

Тапицирани Акустични Панели

University of Melbourne - Arts West

Тапицирани Акустични Панели Нашата кратка беше да доставим и инсталираме множество фабрично обвити акустични панели с различни размери, ъгли и форми. Първоначалните прототипи забелязаха промени както в дизайна, така и във физическите средства за инсталиране и окачване на тези панели от стените, таваните и от долната страна на стълбищата. В този момент разбрахме, че настоящите собствени висящи системи за таванни панели не са адекватни за нашите нужди и създадохме свои собствени.

Ресторант

Yuyuyu

Ресторант На пазара днес в Китай има доста много от тези смесени съвременни дизайни, които обикновено се основават на традиционните дизайни, но с модерни материали или с нови изрази. Yuyuyu е китайски ресторант, дизайнерите са създали нов начин за изразяване на ориенталски дизайн, нова инсталация, съставена от линии и точки, които са разширени от вратата до вътрешността на ресторанта. С промяната на времената, естетическата оценка на хората също се променя. За съвременния ориенталски дизайн иновациите са много необходими.