Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къщата

Zen Mood

Къщата Zen Mood е концептуален проект, концентриран в 3 основни двигателя: минимализъм, адаптивност и естетика. Отделните сегменти са прикачени, създавайки различни форми и приложения: домове, офиси или шоуруми могат да бъдат генерирани, като се използват два формата. Всеки модул е проектиран с 3,20 х 6,00 м, подредени в 19 м² в рамките на 01 или 02 етажа. Транспортът се извършва основно с камиони, също така може да бъде доставен и монтиран само за един ден. Това е уникален съвременен дизайн, който създава прости, оживени и креативни пространства, станали възможни чрез изчистен и индустриализиран конструктивен метод.

Къща

Dezanove

Къща Вдъхновението на архитекта идва от рекултивираната евкалиптова дървесина на „батеите“. Това са платформите за производство на миди в устието и представляват много важната местна индустрия в "Ria da Arousa", Испания. В тези платформи се използва евкалиптово дърво и в региона има разширения на това дърво. Възрастта на дървесината не е скрита и различните външни и вътрешни лица на дървото се използват за създаване на различни усещания. Къщата се опитва да заимства традициите на околностите и да ги разкрие чрез историята, разказана в дизайна и детайла.

Ресторантът

Xin Ming Yuen

Ресторантът Входът е парад от контрастни материали, конструкции и цветове. Приемната зона е пространство на спокоен комфорт. Благоприятните модели се натъкват на игриви декорации. Зад това е динамична зона на бара в контекста на почивка. Традиционните китайски символи Hui оловни светлини добавят усещане за футуризъм. Преминаването през деликатно украсена покривна обител е зоната за хранене. Украсена с флорални, въглехидратни изображения на риба, релефни витражи и древните билкови шкафове Бай Зи, това е визуално пътешествие през модата във времето и културните реликви.

Търговските Площи

Portugal Vineyards

Търговските Площи Концептуалният магазин на Португалските лозя е първият физически магазин за онлайн специализираната компания за вино. Разположен в съседство със седалището на компанията, с лице към улицата и заемащ 90м2, магазинът се състои от отворен план, лишеен от прегради. Интериорът е ослепително бял и минимално пространство с кръгова циркулация - бяло платно за португалското вино да блести и да се показва. Рафтовете са издълбани от стените по отношение на винените тераси на 360 градусово потапяне на дребно без опит.

Социалното И Свободното Време

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Социалното И Свободното Време Хоризонталните и вертикалните линии се пресичат помежду си, за да образуват решетка. Всяка решетка е комуникационна платформа, която също е източник на концепцията за дизайн на уиски бар. По отношение на енергоспестяването и опазването на околната среда дизайнерът използва LED енергоспестяващи лампи в цялата лента. За да се поддържа качеството на въздуха в бара, дизайнът приема прозорци от север на юг, което може да осигури преминаването на естествен въздух.

Архитектурата Със Смесена Употреба

Shan Shui Plaza

Архитектурата Със Смесена Употреба Разположен в историческия град Сиан, между бизнес центъра и река TaoHuaTan, проектът има за цел не само да свърже миналото и настоящето, но и градската и природата. Вдъхновен от пролетната китайска приказка за разцъфтяване на прасковата, проектът предлага райско място за живот и работно място, като осигурява тясна връзка с природата. В китайската култура философията на планинската вода (Shan Shui) има съществено значение за връзката между човека и природата, като по този начин, възползвайки се от водния пейзаж на обекта, проектът предлага пространства, отразяващи философията на Shan Shui в града.