Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фризьорският Салон

Vibrant

Фризьорският Салон Улавяйки същността на ботаническия образ, небесната градина е създадена по цялата пътека, веднага посреща гостите да се поразпъват, движейки се встрани от тълпата, приветствайки ги от входа. Надниквайки по-нататък в пространството, стесненото оформление се простира нагоре с подробни златни докосвания. Ботаническите метафори все още са силно изразени в цялата стая, замествайки шумния шум, идващ от улиците, и тук се превръща в тайна градина.

Частната Резиденция

City Point

Частната Резиденция Дизайнерът потърси вдъхновения от градския пейзаж. Декорацията на забързаното градско пространство по този начин беше „разширена“ до жизненото пространство, характеризирайки проекта по Metropolitan тема. Тъмните цветове бяха подчертани от светлината, за да създадат великолепни визуални ефекти и атмосфера. С възприемането на мозайка, картини и дигитални щампи с високи сгради впечатление за модерен град беше внесено в интериора. Дизайнерът положи големи усилия за пространственото планиране, особено фокусиран върху функционалността. Резултатът беше стилен и луксозен дом, който беше достатъчно просторен за обслужване на 7 души.

Атриум

Sberbank Headquarters

Атриум Швейцарският архитектурен офис Evolution Design в партньорство с руското архитектурно студио T + T architects е проектирал просторен многофункционален атриум в новата корпоративна централа на Сбербанк в Москва. Дневната светлина заля в атриума къщи за разнообразни коворкинг пространства и кафе-бар, като окачената зала за срещи с диамант е централната точка на вътрешния двор. Огледалните отражения, остъклената вътрешна фасада и използването на растения добавят усещането за простор и непрекъснатост.

Офис Дизайнът

Puls

Офис Дизайнът Немската инженерна компания Puls се премести в нови помещения и използва тази възможност за визуализиране и стимулиране на нова култура на сътрудничество в рамките на компанията. Новият дизайн на офиса води до културна промяна, като екипите отчитат значително увеличение на вътрешната комуникация, особено между научноизследователската и развойна дейност и други отдели. Компанията също отбеляза ръст на спонтанните неформални срещи, за които се знае, че са един от ключовите показатели за успех в иновациите в научните изследвания и развитието.

Жилищната Сграда

Flexhouse

Жилищната Сграда Flexhouse е еднофамилен дом на езерото Цюрих в Швейцария. Построен върху предизвикателен триъгълен парцел, притиснат между железопътната линия и местния подстъпен път, Flexhouse е резултат от преодоляването на много архитектурни предизвикателства: ограничителни гранични разстояния и обем на сградата, триъгълна форма на парцела, ограничения относно местния просторен език. Получената сграда с широките си стъклени стени и бяла фасада, наподобяваща на лента, е толкова лека и подвижна на външен вид, че прилича на футуристичен плавателен съд, който е плавал от езерото и е намерил естествено място за акостиране.

6280.ch Coworking Хъб

Novex Coworking

6280.ch Coworking Хъб Разположен сред планини и езера в живописна Централна Швейцария, 6280.ch coworking хъб е отговор на нарастващата нужда от гъвкави и достъпни работни пространства в селските райони на Швейцария. Той предлага на местните фрийлансъри и малките предприятия съвременно работно пространство с интериори, които черпят вдъхновение от сайтовете, създаващи буколи, и отдават почит на индустриалното си минало, като същевременно прегръщат природата на работния живот на 21 век.