Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалният Корпус

Best in Black

Многофункционалният Корпус Best in Black е проект, който има за цел да създаде нов вид жилищна сграда. Интериорният дизайн на апартаментите представлява индустриален дизайн, отговарящ на мексиканската архитектура, избраните материали са насочени към усещане за чудо в обществени зони и топъл вид на апартаменти, което е в контраст с чистата, трезва фасада. Четирите фасади са ясно вдъхновени от случайно поставяне на формите на играта Tetris, оформящи стените и прозорците на сградата, създавайки осветени атмосфери, които създават комфорт за потребителя.

Къщата За Продажба

Zhonghe Kechuang

Къщата За Продажба Този проект преследва дълбочината и точността на материала, технологията и пространството и подчертава целостта на функцията, структурата и формата. Чрез комбинацията от светлинен ефект и нови материали, които представляват най-добрите естетически елементи, за постигане на целта на авангарден дизайн, за да се даде на хората неограничен усет към технологията.

Жилищната Къща

Casa Lupita

Жилищната Къща Casa Lupita отдава почит на класическата колониална архитектура на Мерида, Мексико и нейните исторически квартали. Този проект включваше реставрация на касоната, която се счита за обект на наследство, както и архитектурен, интериорен, мебелен и ландшафтен дизайн. Идейната предпоставка на проекта е съчетаването на колониална и съвременна архитектура.

Cifi Donut Детска Градина

CIFI Donut

Cifi Donut Детска Градина Детска градина CIFI Donut е прикрепена към жилищна общност. За да се създаде място за предучилищно образование, интегриращо практичност и красота, той се опитва да комбинира търговското пространство с образователното пространство. Чрез структурата на пръстена, свързваща триизмерните пространства, сградата и пейзажът са хармонично интегрирани, образувайки място за дейност, пълно с забавно и образователно значение.

Ресторантът

Thankusir Neverland

Ресторантът Площта на целия проект е доста голяма, разходите за трансформация на електричество и вода и централно климатизиране са високи, както и други кухненски хардуер и оборудване, така че наличният бюджет за декорация на вътрешното пространство е доста ограничен, затова дизайнерите приемат „ природна красота на самата сграда ", която доставя голяма изненада. Покривът е модифициран чрез инсталиране на различни по големина небесни светлини отгоре. През деня слънцето грее през небесните светлини, създава природа и хармонизиран светлинен ефект.

Японски Ресторант И Бар

Dongshang

Японски Ресторант И Бар Dongshang е японски ресторант и бар, разположен в Пекин, съставен от бамбук в различни форми и размери. Визията на проекта беше да се създаде уникална среда за хранене чрез преплитане на японската естетика с елементи от китайската култура. Традиционният материал със силни връзки с изкуствата и занаятите на двете страни покрива стените и таваните, за да създаде интимна атмосфера. Естественият и устойчив материал символизира анти-градската философия в китайската класическа история, „Седемте мъдреца на бамбуковата горичка“, а интериорът предизвиква усещането да вечеряте в бамбукова горичка.