Списание за дизайн
Списание за дизайн
Играчка

Rocking Zebra

Играчка Децата обичат тази страховита люлееща се играчка, докато съвременният външен вид, фънки графики и естествено дърво са истински любители на очите в съвременния дом. Предизвикателството в дизайна включваше запазване на съществения характер на класическа играчка за престолонаследствие, като същевременно се използват съвременни техники и модулна конструкционна система, която да позволи бъдещи допълнителни видове животни с минимални промени в частите. Опакованият продукт също трябваше да бъде компактен и под 10 кг за директни канали за интернет продажби. Използването на персонализиран ламинат за печат е истински първо, което води до перфектно предаване на цвят / модел върху напълно устойчива на драскотини повърхност

Мебелите За Домашно Бюро

Marken Desk

Мебелите За Домашно Бюро Визуално лекото усещане на това елегантно и в същото време силно бюро ни връща в скандинавската школа на дизайна. Неудобната форма на краката, начинът, по който се навеждат отпред, почти като властен жест на поздрав, ни напомня за силуета на благороден мъж с шапката си, за да поздрави дама. Бюрото ни приветства да го използваме. Формата на чекмеджетата, като отделни крайници на бюрото, с усещането им за окачване и персонифициран вид отпред, сканира стаята като внимателни очи.

Бар Стол

Barcycling Chair

Бар Стол Barcycling е бар стол, който е проектиран за спортни тематични пространства. Той обръща внимание на изображението на динамика на бар стола, благодарение на седлото за велосипеди и педала на колелото. .Докато мекотата на полиуретана, естествената кожа и качеството на шиене на ръцете символизира дълготрайност. Неподобно на стандартния бар стол, който позицията на краката не може да бъде променена, барциклирането прави възможно променливите седалки с поддържане на педалите на различни места. Това дава възможност за по-дълги и удобни седнал.

Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Уникален и игрив промоционален календар, разработен и произведен за сайта на портала, goo използва хартиени текстури и придава мисъл за функционалност. Това издание за 2013 г. е организатор на календар и график, превърнат в едно с място за писане в годишни планове и ежедневни графици. Плътно подбрана хартия за календара и евтина хартия, която е точно подходяща за изписване на бележки за организатора на графика, бяха внимателно подбрани и създаденият контраст се вписва като част от дизайна на календара. Добавената функция на органайзера за попълване на график го прави перфектен като удобен за употреба календар на бюрото.

Трапезарен Стол

'A' Back Windsor

Трапезарен Стол Масивна твърда дървесина, традиционна дограма и съвременни машини актуализират изящния стол Windsor. Предните крака преминават през седалката, за да станат царски стол, а задните крака достигат до гребена. С триангулация този силен дизайн пренастройва силите на компресия и напрежение до максимален визуален и физически ефект. Млечната боя или прозрачното маслено покритие поддържат устойчивата традиция на столовете Windsor.

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Twins

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги Концепцията на холна маса Twins е проста. Куха масичка за кафе съхранява две пълни дървени седалки вътре. Дясната и лявата повърхност на масата всъщност са капаци, които могат да се извадят от основното тяло на масата, за да се позволи извличането на седалките. Седалките имат сгъваеми крака, които трябва да се завъртят така, че да се постави стола в правилна позиция. След като столът или и двата стола са вън, капаците се връщат обратно на масата. Когато столовете са навън, масата също работи като огромно отделение за съхранение.