Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойка За Торта

Temple

Стойка За Торта От нарастващата популярност в домашното печене можехме да видим нужда от модерно изглеждаща съвременна поставка за торти, която лесно би могла да се съхранява в шкаф или рисуване. Лесна за почистване и безопасна за съдомиялна машина. Храмът е лесен за сглобяване и интуитивен чрез плъзгане на плочите върху централния конусен гръбнак. Разглобяването е също толкова лесно, като просто ги плъзнете обратно. Всички 4 основни елемента се държат заедно от Стакера. Stacker помага да се поддържат всички елементи заедно за многоъгълно компактно съхранение. Можете да използвате различни конфигурации на плочи за различни поводи.

Шезлонг

Bessa

Шезлонг Създаден за дневни зони на хотели, курорти и частни резиденции, фоайето от Bessa хармонира с модерните интериорни дизайнерски проекти. Дизайнът му придава спокойствие, което приканва към преживявания, които да бъдат запомнени. Решавайки напълно устойчивото му производство, можем да се насладим на баланса му между форма, съвременен дизайн, функция и неговите органични ценности.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Водното колело е триизмерен календар, направен от шест гребла, събрани във формата на водно колело. Завъртете уникален самостоятелен календар за вашия работен плот като водно колело, което да използвате всеки месец. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Крайната Маса

TIND End Table

Крайната Маса Крайната маса TIND е малка, екологична маса със силно визуално присъствие. Рециклираният стоманен плот е с рязане с водна струя със сложен модел, който създава ярки модели на светлина и сенки. Формите на бамбуковите крака се определят по шаблона в стоманения плот, а всеки от четиринадесетте крака минава през стоманената горна част и след това се нарязва на ръка. Погледнато отгоре, карбонизираният бамбук създава спиращ модел, разположен срещу перфорираната стомана. Бамбукът е бързо възобновяема суровина, тъй като бамбукът е бързорастяща трева, а не дървен продукт.

Многофункционален Гардероб

Shanghai

Многофункционален Гардероб "Шанхай" многофункционален гардероб. Лицевият модел и лаконичната форма действат като „декоративна стена“, а това прави възможно възприемането на гардероба като декоративен компонент. Система „All inclusive“: включва места за съхранение с различен обем; вградени нощни шкафчета, които са част от лицевата страна на гардероба, отворен и затворен с едно лицево натискане; 2 вградени нощни лампи, скрити под изключителния обем от двете страни на леглото. Основната част на шкафа е изработена от миниатюрно дървено парче. Състои се от 1500 парчета кемпа и 4500 парчета избелен дъб.

Играчка

Rocking Zebra

Играчка Децата обичат тази страховита люлееща се играчка, докато съвременният външен вид, фънки графики и естествено дърво са истински любители на очите в съвременния дом. Предизвикателството в дизайна включваше запазване на съществения характер на класическа играчка за престолонаследствие, като същевременно се използват съвременни техники и модулна конструкционна система, която да позволи бъдещи допълнителни видове животни с минимални промени в частите. Опакованият продукт също трябваше да бъде компактен и под 10 кг за директни канали за интернет продажби. Използването на персонализиран ламинат за печат е истински първо, което води до перфектно предаване на цвят / модел върху напълно устойчива на драскотини повърхност