Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложенията За Часовници

genuse

Приложенията За Часовници Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine са серии от приложения за часовник, специално изобретени за устройството на Watch Watch. Приложенията са оригинални, прости и естетически в дизайна, от бъдещи етнически през научнофантастичен стил до дигитална бизнес. Всички графични интерфейси за часовници се предлагат в 9 цвята - отговарят на цветовата колекция I Watch. Сега е чудесен момент за нов начин за показване, четене и разбиране на нашето време. www.genuse.eu

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо

Ludovico Office

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо Както при основните мебели на Ludovico, и тази офис версия на обвиолсията има същия принцип, който е да се скрие пълен стол в чекмедже, като столът не се забелязва и разглежда като част от основните мебели. Повечето ще смятат, че столовете са още няколко чекмеджета. Едва когато се дърпаме назад, виждаме стол, който буквално излиза от толкова препълнено пространство, изпълнено с чекмеджета. Вдъхновението в голяма степен дойде от посещението на кастата на Питамиглио и всичките му символични, скрити послания, както и скрити и неочаквани врати или пълни стаи.

Колекцията На Часовника

TTMM (after time)

Колекцията На Часовника ttmm представя колекция от приложения за часовник, предназначена за умни часовници с черно-бели 144 × 168 пикселни екрани като Pebble и Kreyos. Тук ще намерите 15 модела от прости, елегантни и естетични приложения за часовник. Тъй като са направени от чиста енергия, те приличат повече на призраци, отколкото на истински неща. Тези часовници са най-икономичните и екологично чисти досега.

Списание

Going/Coming

Списание Въз основа на идеята за заминаване и пристигане това списание на борда е разделено на две части: Отиване / Очакване. Говоренето е за европейски градове, пътувания и съвети за пътуване в чужбина. Включва паспорт на известна личност във всяко издание. В паспорта на „Република пътници“ има лична информация за това лице и тяхното интервю. Идването е свързано с идеята, че най-доброто от пътуване е връщането у дома. Тя говори за декорация на дома, готвене, занимания, свързани с нашето семейство и предмети, за да се радваме по-добре на дома си.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар Зоопаркът е комплект за изработка на хартия за изработка на шест животни, всяко от които служи като двумесечен календар. Приятен сезон, забавен с вашия "малък зоопарк"! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.