Списание за дизайн
Списание за дизайн
Очила

Mykita Mylon, Basky

Очила Колекцията MYKITA MYLON е изработена от лек полиамиден материал, отличаващ се с изключителна индивидуална настройка. Този специален материал се създава слой по слой благодарение на техниката за селективно лазерно синтероване (SLS). Чрез преосмислянето на традиционната кръгла и овално-кръгла форма на панто за зрелище, която беше модерна през 30-те години на миналия век, моделът BASKY добавя ново лице към тази колекция от очила, която първоначално е била предназначена за използване в спорта.

Книга

Brazilian Cliches

Книга „Бразилски клишета“ е съставен с помощта на изображения от стар каталог бразилски клишета с висок печат. Но причината за заглавието му се дължи не само на клишетата, използвани за композицията на неговите илюстрации. На всеки ред на страницата се натъкваме на други видове бразилски клишета: исторически такива, като пристигането на португалците, катехизирането на местни индийци, кафе и златни икономически цикли ... тя включва дори съвременни бразилски клишета, пълни със задръствания, дългове, затворени етажни собствености и отчуждение - превъплътени в непочтителен съвременен визуален разказ.

Транспортен Център

Viforion

Транспортен Център Проектът е транспортен център, който свързва околните градски селища в сърцето на динамичния живот по лесен и ефективен начин, генериран от обединяването на различни транспортни системи като жп гара, метростанция, нил палуба и автогара в допълнение към други услуги за преобразуване на място да бъде катализаторът за бъдещото развитие.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лампата

Muse

Лампата Вдъхновени от „спечеления будизъм“ в своята поговорка, че в нашата вселена няма абсолютни качества, ние придадохме парадоксално качество на „светлината“, като му дадем „физическо присъствие“. Духът на медитацията, който насърчава, беше мощен източник на вдъхновение, който използвахме за създаването на този продукт; въплъщаващи качествата на "време", "материя" и "светлина" в един продукт.

Керамиката

inci

Керамиката Огледало на елегантността; Inci отразява красотата на перла с черно-бели опции и е правилният избор за тези, които желаят да отразяват благородството и елегантността на пространствата. Линиите на Inci се произвеждат в размери 30 х 80 см и носят белия и черния клас на жилищните зони. Произведен чрез използване на технология за дигитален печат, триизмерен дизайн.