Списание за дизайн
Списание за дизайн
Флагманският Магазин

Lenovo

Флагманският Магазин Флагманският магазин на Lenovo има за цел да подобри имиджа на марката, като предоставя на публиката платформа за свързване и взаимодействие с помощта на начин на живот, обслужване и опит, създадени в магазина. Концепцията на дизайна е замислена въз основа на мисията да извърши преход от производителя на компютърни устройства към водеща марка сред доставчиците на потребителска електроника.

Етикетът За Вино

5 Elemente

Етикетът За Вино Дизайнът на "5 Elemente" е резултат от проект, при който клиентът се довери на дизайнерската агенция с пълна свобода на изразяване. Акцентът на този дизайн е римският символ „V”, който изобразява основната идея на продукта - пет вида вино, преплетени в уникална смес. Специалната хартия, използвана за етикета, както и стратегическото поставяне на всички графични елементи провокират потенциалния потребител да вземе бутилката и да я завърти в ръцете си, да я докосне, което със сигурност прави по-дълбоко впечатление и прави дизайна по-запомнящ се.

Опаковката За Безалкохолни Напитки

Coca-Cola Tet 2014

Опаковката За Безалкохолни Напитки Да се създаде поредица от кутии от Coca-Cola, които разпространяват милиони T oft желания в цялата страна. Използвахме символа Tết на Coca-cola (птицата лястовица) като устройство за формиране на тези желания. За всяка консерва бяха изработени и внимателно подредени стотици ръчно нарисувани лястовици около персонализиран скрипт, които заедно образуват серия от смислени виетнамски желания. „Ан“ означава Мир. "Tài" означава Успех, "Lộc" означава Просперитет. Тези думи се разменят широко през целия празник и традиционно красят Tết декорации.

Отворената Система За Съдове

Osoro

Отворената Система За Съдове Иновативният характер на OSORO е да съчетава качеството на висококачествения витрифициран порцелан и неговата типична гланцирана кожа с цвят на слонова кост с функцията, подходяща за консервиране на храна в хладилник или фризер и за готвене с парна фурна или микровълнова фурна. Простата, модулна форма с различните й елементи може да бъде подредена, за да спести място, гъвкаво комбинирана и затворена с многоцветен силиконов O-Sealer или O-Connector, така че храната да остане добре запечатана в нея. OSORO може да се използва универсално, премахвайки необходимостта от ежедневието ни.

Ограничена Серия От Изключителни Вина

Echinoctius

Ограничена Серия От Изключителни Вина Този проект е уникален по много начини. Дизайнът трябваше да отразява уникалния характер на въпросния продукт - изключително авторско вино. Освен това имаше изискване да се съобщи дълбокия смисъл в името на продукта - превъзходно, слънцестоене, контраст между нощ и ден, черно и бяло, открито и неясно. Дизайнът имал намерение да отразява тайната, скрита през нощта: красотата на нощното небе, която ни удивява толкова много и мистичната загадка, скрита в съзвездията и Зодиака.

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.