Списание за дизайн
Списание за дизайн
Usb Флаш Устройството

Frohne eClip

Usb Флаш Устройството eClip е първата в света USB флешка за хартия с клип с метрична линийка. eClip бе отличен със сребърна награда за дизайн iDA & Golden A '. eClip е лек, приляга на вашия ключодържател и функционира като хартиена щипка, за да организирате вашите документи, разписки и пари. eClip защитава личните данни, интелектуалната собственост, данните на работодателите, медицинските данни и търговските тайни със софтуер за сигурност. eClip е проектиран от Frohne във Флорида. Златният конектор за памет е устойчив на удари, устойчив на надраскване, водоустойчив, алкохолен, прахоустойчив, устойчив на ръжда и електромагнитен.

Моторен Трион

Rotation Saw

Моторен Трион Моторна верижна триона с въртяща се дръжка. Тази верига има дръжка, която се върти на 360 ° и спира под предварително зададени ъгли. По принцип хората режат дървета хоризонтално или вертикално, като завъртат триони под определени ъгли или се подпират или накланят частите на тялото си. За съжаление трионът често се изплъзва от хващането на потребителя или потребителят трябва да работи в неудобно положение, което може да причини наранявания. За да компенсира тези недостатъци, предложеният трион е снабден с въртяща се дръжка, така че потребителят да може да регулира ъглите на рязане.

Декорът На Бутилката

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декорът На Бутилката Злато блестящо „Литовска водка Gold. Черно издание ”наследи изключителния си облик от литовското народно изкуство. Ромбът и елхите, комбинирани от малки квадратчета, са много често срещани модели в литовското народно изкуство. Въпреки че позоваването на тези национални мотиви придоби по-модерни форми - мистериозните минали размисли бяха трансформирани в модерно изкуство. Преобладаващите златисти и черни цветове подчертават изключителния процес на филтриране на водка чрез въглищни и златисти филтри. Това прави „Литовска водка Голд. Черно издание ”, толкова деликатен и кристално чист.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Проектирайте стая, въведете сезоните - Календарът на цветята се предлага с дизайн на ваза, включващ 12 различни цветя. Озарявайте живота си всеки месец със сезонно цвете. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Бижутата

Angels OR Demons

Бижутата Свидетели сме на постоянната битка между добро и лошо, тъмнина и светлина, ден и нощ, хаос и ред, война и мир, герой и злодеи всеки ден. Независимо от нашата религия или националност, ни е разказана историята на постоянните ни спътници: ангел, седнал на дясното ни рамо и демон вляво, ангелът ни убеждава да правим добро и да запише нашите добри дела. Той дяволът ни убеждава да правим лоши и водим отчет за лошите си дела. Ангелът е метафора за нашето „суперего“, а дяволът означава „Id“ и постоянната битка между съвестта и несъзнаваното.

Етикетите

Propeller

Етикетите Propeller е колекция от спиртни напитки от различни части на света, свързани с темата за въздушно пътуване и пилотен пътешественик като герой на марката. Характеристиките на всеки вид напитка са изложени чрез множество илюстрации, надписи, наподобяващи авиационни значки и скици, служещи като рецепти за коктейли. Многоличният дизайн се допълва с различни тонове цветно фолио, различни лакове, шарки и релеф.