Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.

Колекцията Грим

Kjaer Weis

Колекцията Грим Дизайнът на козметичната линия Kjaer Weis дестилира основите на женския грим към трите й основни области на приложение: устни, бузи и очи. Ние проектирахме компакти, оформени да отразяват характеристиките, които ще се използват за подобряване: тънки и дълги за устните, големи и квадратни за бузите, малки и кръгли за очите. Осезаемо компактите се въртят с иновативно странично движение, разпръсквайки се като крилата на пеперуда. Напълно презареждащи се, тези компакти са нарочно консервирани, а не рециклирани.

Аналоговият Часовник

Kaari

Аналоговият Часовник Този дизайн се основава на стандартен 24-часов аналогов механизъм (ръка за половин скорост). Този дизайн е снабден с две изрезки с форма на дъга. Чрез тях могат да се видят завъртащите час и минути ръце. Часовата ръка (диск) е разделена на два сегмента с различни цветове, които, въртящи се, означават AM или PM часа в зависимост от цвета, който започва да се вижда. Минутната ръка се вижда през по-голямата радиална дъга и определя коя минутна слот съответства на наборите от 0-30 минути (разположени на вътрешния радиус на дъгата) и 30-60 минути слот (разположени на външния радиус).

Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.

Брандингът За Изследвания

Pain and Suffering

Брандингът За Изследвания Този дизайн изследва страданието в различни слоеве: философски, социален, медицински и научен. От моя лична гледна точка, че страданието и болката идва в много лица и форми, философски и научни, избрах хуманизацията на страданието и болката за своя основа. Проучих аналогиите между симбиотичното по природа и симбиотичното в човешките отношения и от това изследване създадох герои, които визуално представят симбиотичните отношения между страданието и страдащия и между болката и този, който боли. Този дизайн е експеримент и зрителят е обектът.

Цифровото Изкуство

Surface

Цифровото Изкуство Ефирната природа на парчето поражда нещо осезаемо. Идеята идва от използването на водата като елемент за предаване на концепцията за напластяване и повърхност. Дизайнерът е очарован от създаването на нашата идентичност и ролята на тези около нас в този процес. За него ние "повърхност", когато покажем нещо от себе си.