Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Колие

Extravaganza

Колие Елегантен колиер, вдъхновен от ръбове, древни декоративни деколтета, които можете да видите на много красиви картини от XVI и XVII век. Характеризира се със съвременен и модерен дизайн, опростяващ типичния стил на ръбовете, опитвайки се да го направи модерен и съвременен. Изискан ефект, който придава елегантност на потребителя, използвайки черни или бели цветове, позволява множество комбинации с модерен и чист дизайн. Колие от една част, гъвкаво и леко. Неценен материал, но с високо моден впечатляващ дизайн, който прави този колиер не просто бижу, а нов украшение на тялото.

Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Това е продукт, който служи като функция и красота едновременно, подправен с нотка на култура и корени. „Положителен и отрицателен“ паравант действа като регулируема и мобилна бариера за поверителност, която не изпъква или нарушава дадено пространство. Ислямският мотив дава ефект на дантела, който се изважда и е стих от материала на Кориан / Смола. Подобно на ин Ян, винаги има малко добро в лошото и винаги малко лошо в доброто. Когато слънцето залязва върху „Положително и отрицателно“, това наистина е неговият блестящ момент и геометричните сенки рисуват стаята.

Коктейл Бар

Gamsei

Коктейл Бар Когато Gamsei отвори врати през 2013 г., хиперлокализмът беше въведен в поле на практика, което дотогава се ограничаваше основно до хранителната сцена. В Gamsei съставките за коктейли се хранят диво или се отглеждат от местни артезиански фермери. Интериорът на бара е ясно продължение на тази философия. Подобно на коктейлите, Buero Wagner снабдява всички материали на местно ниво и работи в тясно сътрудничество с местните производители за производство на решения по поръчка. Gamsei е изцяло интегрирана концепция, която превръща събитието с пиене на коктейл в ново преживяване.