Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ликьор

GuJingGong

Ликьор Културните истории, предадени от хората, са представени на опаковката, а моделите на пиене на дракон са щателно начертани. Драконът е уважаван в Китай и символизира благосклонността. На илюстрацията Драконът излиза да пие. Тъй като тя е привлечена от виното, тя се върти около бутилката с вино, добавяйки традиционни елементи като Xiangyun, дворец, планина и река, което потвърждава легендата за виното от Gujing tribute. След отваряне на кутията ще има слой картонена хартия с илюстрации, за да може кутията да има цялостния ефект на дисплея след отваряне.

Име на проекта : GuJingGong, Име на дизайнерите : Cheng Tian Sheng, Име на клиента : YUTO.

GuJingGong Ликьор

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.