Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

La Boca Centro

Ресторантът La Boca Centro е тригодишна лимитирана зала за бар и храна, предназначена да култивира културен обмен под темата на испанската и японската кухня. Когато посещавате оживената Барселона, красивото допълнение на града и взаимодействието с весели, щедри хора в Каталония са вдъхновили нашите проекти. Вместо да настояваме за пълно възпроизвеждане, ние се съсредоточихме върху локализирането на частично, за да заснемем оригиналността.

Име на проекта : La Boca Centro, Име на дизайнерите : Aiji Inoue, Име на клиента : La Boca Centro.

La Boca Centro Ресторантът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.