Списание за дизайн
Списание за дизайн
Окачване Лампа

Spin

Окачване Лампа Spin, проектиран от Рубен Салдана, е окачена LED лампа за акцентно осветление. Минималистичният израз на основните му линии, заоблената геометрия и формата му придават на Spin красивия и хармоничен дизайн. Тялото му, изцяло произведено от алуминий, придава лекота и консистенция, като същевременно действа като радиатор. Неговата монтирана на тавана основа и ултра тънкият тензор създава усещане за въздушна плаваемост. Предлага се в черно и бяло, Spin е перфектната осветителна арматура за поставяне в барове, плотове, витрини ...

Име на проекта : Spin, Име на дизайнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Окачване Лампа

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.